Hı ım Trianon Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 114 7 Şubat 2017 #1 Klavyede aradığım kesin şartlar: Mekanik RGB Kaliteli Cherry MX Red Bütçem maksimum 550TL olur. Red switchli bir klavye önerirseniz çok memnun olurum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Klavyede aradığım kesin şartlar: Mekanik RGB Kaliteli Cherry MX Red Bütçem maksimum 550TL olur. Red switchli bir klavye önerirseniz çok memnun olurum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #2 RGB led değil de kırmızı led bulunduran şu iki modeli önerebilirim. Corsair Strafe LED Işıklı Mekanik Oyun Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
RGB led değil de kırmızı led bulunduran şu iki modeli önerebilirim. Corsair Strafe LED Işıklı Mekanik Oyun Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Hı ım Trianon Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 114 7 Şubat 2017 #3 Bu arada yazmayı unutmuşum. Özür diliyorum. Klavye Türkçe olmalı
Hı ım Trianon Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 114 7 Şubat 2017 #4 Barış Tolon dedi: RGB led değil de kırmızı led bulunduran şu iki modeli önerebilirim. Corsair Strafe LED Işıklı Mekanik Oyun Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Mümkünse Türkçe bir klavye önerebilir misiniz? Bu arada aklımda G410 vardı. Romer-G kullanan bir klavye. Bu fiyata bu klavyeden daha iyi olan klavye arıyorum.
Barış Tolon dedi: RGB led değil de kırmızı led bulunduran şu iki modeli önerebilirim. Corsair Strafe LED Işıklı Mekanik Oyun Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Corsair K70 Mekanik Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Mümkünse Türkçe bir klavye önerebilir misiniz? Bu arada aklımda G410 vardı. Romer-G kullanan bir klavye. Bu fiyata bu klavyeden daha iyi olan klavye arıyorum.