500TL klavye önerisi

oglcn1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım Rampage Blade R10 klavyenin bozulması üzerine yeni klavye arayışındayım. 500TL civarında rahat yazı yazabileceğim, ara sıra oyun da oynayabileceğim klavye arıyorum. Mekanik olması tercihim ama olmasa da olur, kaliteli olsun yeter. RGB çok önemli değil ama hayır da demem. Sessiz olması önemli benim için. Apex 3 gibi modellere baktım şimdilik, başka önerilere açığım.

Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım Rampage Blade R10 klavyenin bozulması üzerine yeni klavye arayışındayım. 500TL civarında rahat yazı yazabileceğim, ara sıra oyun da oynayabileceğim klavye arıyorum. Mekanik olması tercihim ama olmasa da olur, kaliteli olsun yeter. RGB çok önemli değil ama hayır da demem. Sessiz olması önemli benim için. Apex 3 gibi modellere baktım şimdilik, başka önerilere açığım.

Hocam şu an ekipman dizme aşamasındayım size birkaç sorum olacaktı.
Rampage Blade R10 alınır mı (brown Switch olması hoşuma gidiyor)?
FN + end yapınca klavye bozuluyor gibi duyumlar aldım doğru mu?
Klavyeyi ne zamandır kullanıyorsunuz.
Cevaplarsanız sevinirim.

Hocam şu an ekipman dizme aşamasındayım size birkaç sorum olacaktı.
Rampage Blade R10 alınır mı (brown Switch olması hoşuma gidiyor)?
FN + end yapınca klavye bozuluyor gibi duyumlar aldım doğru mu?
Klavyeyi ne zamandır kullanıyorsunuz.
Cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle kusura bakmayın geç gördüm. Klavyeyi 3 yıldır kullanıyorum. Fn+End yapınca bozulması gibi bir durum yok bende. Şimdiye kadar sorunsuz kullanıyordum fakat şu anda sıkıntı biraz. "K" tuşu bozuldu(bazen basmıyor bazen 3-4 tane basıyor) bilgisayarı kapattığımda rastgele klavye ışıkları açık kalıyor(1-2 haftadır). Ben de brown key diyerek almıştım fakat switchlerden çok tuşların klavyeye vurması ses yapıyor. Açıkçası fiyatı gerçeten iyi bir klavye ama çok kaliteli değil, tavsiye etmem diyeceğim ama 300tl seviyesinde daha iyisi bulunur mu bilmiyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı