500TL Masaüstü Mikrofon Önerisi

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da gördüğünüz üzere bir mikrofon almayı düşünüyorum, maksimum 500TL bütçem var. Bütçemi en fazla 50-60TL aşabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir masaüstü istiyorsun tam bilmiyorum ama ben birkaç seçenek sunayım. Alabilirseniz ilk tercihim bu ürün çok iyi fiyat 60$ şuan. 500-600 TL aralığında bulunabilen diğer seçenekler Blue Snowball İCE Condenser Cardioid, Samson Meteorite USB Kondenser ve Samson Meteor.

Son düzenleme:
Nasıl bir masaüstü istiyorsun tam bilmiyorum ama ben birkaç seçenek sunayım. Alabilirseniz ilk tercihim bu ürün çok iyi fiyat 60$ şuan. 500-600 TL aralığında bulunabilen diğer seçenekler Blue Snowball İCE Condenser Cardioid, Samson Meteorite USB Kondenser ve Samson Meteor.
İki mikrofonda bütçemi aşıyor.
NOT: Mikrofonu yan tarafa koyup ekranı kapatmadan oyun oynamak istiyorum.
İstediğim mikrofon her taraftan ses almalı.
Mikrofonu oyun için kullanacağım Roleplay yapıyorum ve sesimin kaliteli olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı