N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 18 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, İtopya bir kampanya başlatmış almayı düşündüğüm birçok mouse da indirimde. Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG GLADIUS II WIRELESS ITOPYA'da. www.itopya.com Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005283 ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar, İtopya bir kampanya başlatmış almayı düşündüğüm birçok mouse da indirimde. Aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim? Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Steelseries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da. www.itopya.com ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA ASUS ROG Gladius II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG GLADIUS II WIRELESS ITOPYA'da. www.itopya.com Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005283 ITOPYA'da. www.itopya.com
iho zkon Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 asus rog gladius 2 origin öneririm
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 18 Haziran 2021 #3 iho zkon dedi: asus rog gladius 2 origin öneririm Genişletmek için tıkla... Hocam o simetrik olmadığı için çok yakın bakmıyorum sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum ama. Pugio 2'yi duymamıştım o Rival 3 Wireless ve g305 karşısında nasıl duruyor? Origin hangisi anlayamadım bir de kablolu olandan bahsediyorsak düşünmüyorum kablolu.
iho zkon dedi: asus rog gladius 2 origin öneririm Genişletmek için tıkla... Hocam o simetrik olmadığı için çok yakın bakmıyorum sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum ama. Pugio 2'yi duymamıştım o Rival 3 Wireless ve g305 karşısında nasıl duruyor? Origin hangisi anlayamadım bir de kablolu olandan bahsediyorsak düşünmüyorum kablolu.
reaper45 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 80 Yer Kütahya / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 Kablosuz istiyorsan Pugio II, kablolu istiyorsan Gladius 2.
iho zkon Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 gladius 2 originde kablo, bluetooth ve kablosuz var simetri sağ el için daha uygun ama onun dışında öneririm.
gladius 2 originde kablo, bluetooth ve kablosuz var simetri sağ el için daha uygun ama onun dışında öneririm.