GeForce Now'a girebilecek ve internette kasmadan dolaşabiliceğim 2. el bir bilgisayar almak istiyorum. Bu işlerden çok anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
DDR3 1666 MHz 4GB Ram:100TL
DDR3 rastgele bir anakart:100TL
İntel Q serisi bir işlemci:100TL
350W orta derece bir PSU:40TL
Dünyanın en dandik kasası:10TL
İntel HD grapicks bi ekran kartı(Amaç Görüntü.):150TL
Harddisk unutmuşum. Onu da 20TLye alın bişeyler.
GeForce Now'a girebilecek ve internette kasmadan dolaşabiliceğim 2. el bir bilgisayar almak istiyorum. Bu işlerden çok anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Western Digital Green 320 GB WD3200AVVS Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green 320 GB WD3200AVVS Hard Disk özelliklerini incele, 245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da