Site güvenilir dostum. Alan çok. Bende ilk kez satın aldım. 3. günde geldi. Aldıktan sonraki gün direkt kargoladılar. Sorun yaşamazsın. Fakat illa istersen başka sitelerde de aynı model mevcut.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
500 TL bütçem var. Şu an kafamda Samsung Evo modelleri var. Onu düşünüyorum. Daha iyi memnun olabileceğim bir SSD var mıdır? Bir de bu 2 ürün aynı mı? Fiyat farkı varda...