Arctis 5 alırsam 500TL fiyat bandında temiz bir şey almayı planlıyorum. Blackshark V2 tarafında ise çekincem satan sitelerin kulaklık iadesi almaması. Cloud 2 gibi öneriler düşündüm fakat dip ses sorunu, eskiyen yazılımı, kullanılmayan 7.1'i beni vazgeçiriyor ve belirli bir bütçem yok bu yüzden fiyatlar da benim için önemli. Önerilenirinizi bekliyorum.
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arctis 5 alırsam 500TL fiyat bandında temiz bir şey almayı planlıyorum. Blackshark V2 tarafında ise çekincem satan sitelerin kulaklık iadesi almaması. Cloud 2 gibi öneriler düşündüm fakat dip ses sorunu, eskiyen yazılımı, kullanılmayan 7.1'i beni vazgeçiriyor ve belirli bir bütçem yok bu yüzden fiyatlar da benim için önemli. Önerilerinizi bekliyorum.