500TL'ye mouse pad öneri

RamalTM1

Decapat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800H
Amd RX 6600M
16gb 3200MHZ Ram
144Hz 17.3" 1920*1080
180Hz 23.8" 1920*1080
1.5 TB Nvme m2 ssd
Meslek
Öğrenci
500TL'ye kadar Trendyol'dan mouse pad almak istiyorum. Bir fikriniz var mı?
Not: Trendyol olması şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyi kaplayan uzun pad ister misiniz?

Hem FPS hem hikaye yani ogrenmek istedigim aslinda mouse pad alinca nelere dikkat etmeli?

Hayır laptop için.
Hocam sizin mousenizin ne için kullanıp kullanmadığınıza ve isteklerinize bağlı, keza mouse skatezine de bağlı, eğer ki FPS oyunları oynuyorsanız mouse çevirme hızınızdan memnun değilseniz, mouse hızlı dönsün diye cam skatez takıp speed mouse pad isminde padler var onları satın alıp cam gibi döndürebilirsiniz.

Hem FPS hem hikaye yani ogrenmek istedigim aslinda mouse pad alinca nelere dikkat etmeli?

Hayır laptop için.

SteelSeries daha iyi olur.

SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim Valorant ve CS de kullandım. Tekrar almayı düşünüyorum.

Logitech için birisi 2 yıl içinde parçlandı demişti.

SteelSeries Qck Large Mouse Pad Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol kendim Valorant ve CS de kullandım. Tekrar almayı düşünüyorum.

Logitech için birisi 2 yıl içinde parçlandı demişti.

SteelSeries Azerbaycan'a gelmiyor. Ben azerbaycandayim. :(

Hocam sizin mousenizin ne için kullanıp kullanmadığınıza ve isteklerinize bağlı, keza mouse skatezine de bağlı, eğer ki FPS oyunları oynuyorsanız mouse çevirme hızınızdan memnun değilseniz, mouse hızlı dönsün diye cam skatez takıp Speed mouse pad isminde padler var onları satın alıp cam gibi döndürebilirsiniz.

Bu da guzele benziyor secimim size bagli ne oneriyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı