Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Mayıs 2021 #31 Just Gamer dedi: Hocam kusura bakmayın acemisiyim tam olarak ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca bilgisayarı kalemlerle kullanabiliyorsunuz diyeyim. Ben dijital resim yapmayı istediğimden dolayı elime böyle bir para geçerse grafik tablet alırdım.
Just Gamer dedi: Hocam kusura bakmayın acemisiyim tam olarak ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca bilgisayarı kalemlerle kullanabiliyorsunuz diyeyim. Ben dijital resim yapmayı istediğimden dolayı elime böyle bir para geçerse grafik tablet alırdım.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 9 Mayıs 2021 #32 Just Gamer dedi: Hocam bende düşünüyorum da Netflix üyeliğim yok almak istemiyorum üyelik zaten ama sadece YouTube için 500 TL değerimi ayrıca oyun falanda oynayamam. Genişletmek için tıkla... Oyun oynatabiliyor hocam. Netflix üyeliği alacaksanız, Parapara üzerinden almanızı tavsiye ederim. 15TL'ye kadar geri ödeme yapıyor size.
Just Gamer dedi: Hocam bende düşünüyorum da Netflix üyeliğim yok almak istemiyorum üyelik zaten ama sadece YouTube için 500 TL değerimi ayrıca oyun falanda oynayamam. Genişletmek için tıkla... Oyun oynatabiliyor hocam. Netflix üyeliği alacaksanız, Parapara üzerinden almanızı tavsiye ederim. 15TL'ye kadar geri ödeme yapıyor size.