yigityegin
Decapat
Daha fazla
Merhaba, yakında bir RTX 2060S almayı planlıyorum. Fakat güç kaynağımı da değiştirmem gerek. 1000 lirayı geçmeyecek şekilde sıfır/ikinci el fark etmez bana güç kaynağı önerebilir misiniz? Bomba olmasın yeter.
Sistem özellikleri:
-Ryzen 5 3400G
-Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz
-256 GB SSD
-240 GB HDD
-400W Frisby marka dandik PSU
Ben satıyorum hocam ama ilan açamıyorum. 500 mesaja ulaşamadım daha. 34 mesaj kaldı.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 889,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
Vx Plus gözüme güzel geldi, teşekkürler.Ben satıyorum hocam ama ilan açamıyorum. 500 mesaja ulaşamadım daha. 34 mesaj kaldı.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 889,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
Farkındayım o yüzden attım belki bütçe arttırmak ister diye.Yalnız, önerdiğiniz iki model de grup regülasyonlu. Ayrıca, bu bütçede DC-DC çeviriciye sahip sıfır PSU bulma imkanı yok.
@yigityegin VX Plus 500W belki tercih edilebilir de elinizdeki Frisby'nin iş görme ihtimali mevcut.
Asus tuf 650b. Fiyatı Bütçenizi aşabilir hocam. Konumuz alım/satım konusu olmadığından çekinerek yazıyorum.Vx Plus gözüme güzel geldi, teşekkürler.
Sizin sattığınızın modeli ve fiyatı nedir?
2060S ile patlar diye korktuğumdan öneri istedim doğrusu. Ayrıca biraz araştırdığımda 500W önerilmişti 2060S için.Yalnız, önerdiğiniz iki model de grup regülasyonlu. Ayrıca, bu bütçede DC-DC çeviriciye sahip sıfır PSU bulma imkanı yok.
@yigityegin VX Plus 500W belki tercih edilebilir de elinizdeki Frisby'nin iş görme ihtimali mevcut.
Bütçemi aşması iyi olmaz gibiGrup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
Farkındayım o yüzden attım belki bütçe arttırmak ister diye.
Asus tuf 650b. Fiyatı Bütçenizi aşabilir hocam. Konumuz alım/satım konusu olmadığından çekinerek yazıyorum.
DC-DC çevirici önemli bir şey mi? Ne işe yaradığını da bilmiyorum aslında.Yalnız, önerdiğiniz iki model de grup regülasyonlu. Ayrıca, bu bütçede DC-DC çeviriciye sahip sıfır PSU bulma imkanı yok.
Hocam siz bence biraz daha para biriktirip düzgün bir şey satın alın derim.2060S ile patlar diye korktuğumdan öneri istedim doğrusu. Ayrıca biraz araştırdığımda 500W önerilmişti 2060S için.
Bütçemi aşması iyi olmaz gibi. Belki attığınız VX Plus'a bakarım.
DC-DC çevirici önemli bir şey mi? Ne işe yaradığını da bilmiyorum aslında.
DC-DC çevirici önemli bir şey mi? Ne işe yaradığını da bilmiyorum aslında.
Bilemiyorum, bakacağımHocam siz bence biraz daha para biriktirip düzgün bir şey satın alın derim.
Yani çok gerekli bir şey mi? Olmasa da olur diyorsanız ona göre bakacağım da.Çıkış voltaj kanallarının stabilitesi açısından grup düzenlemeye nazaran daha iyi. Tabii bu daha çok yüksek yüklerde açığa çıkıyor. Yarı kapasitesi ile kullanılan ortalama bir grup düzenlemeli PSU da sistemi düzgün şekilde besleyebiliyor tabii.