I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 7 Şubat 2019 #11 ByMelih. dedi: En az nekadar lazim 300w yeticek bir ekran karti varmidr gta5 i rahat kaldiran boyle I5 2400 islemci Genişletmek için tıkla... Şuan ki dolar kuruyla maalesef uygun fiyatlı güçlü parçalar bulmak zor. 2020'ye kadar elinizde ki sistemle idare edin de sonrası Allah kerim.
ByMelih. dedi: En az nekadar lazim 300w yeticek bir ekran karti varmidr gta5 i rahat kaldiran boyle I5 2400 islemci Genişletmek için tıkla... Şuan ki dolar kuruyla maalesef uygun fiyatlı güçlü parçalar bulmak zor. 2020'ye kadar elinizde ki sistemle idare edin de sonrası Allah kerim.
B ByMelih. Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 26 7 Şubat 2019 #12 Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu benim kasaya olurmu
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu benim kasaya olurmu
Caner A Megapat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #13 Ekran Kartınız ne ? ByMelih. dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu benim kasaya olurmu Genişletmek için tıkla... Bilinmedik marka almanızı önermem.
Ekran Kartınız ne ? ByMelih. dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu benim kasaya olurmu Genişletmek için tıkla... Bilinmedik marka almanızı önermem.
B ByMelih. Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 26 7 Şubat 2019 #14 Haklisiniz 300w ye gta5 i rahat oynaticak kart biliyormusunuz ? Ekran kartim R7 240 2 GB 128 Bit