500W mesh panel kasa+PSU önerisi

Bütçe
600

MerhabaBen

Femtopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. Zaten uzun zamandır kasa arıyorum. Lütfen Power Boost Gametech veya Gamepower markaları önermeyin. Teşekkürler.

Darkflash Pollux + High Power 500W Eco yapabilirsiniz 100 aşarak.
Aşamazsanız ve kit halinde isterseniz Dark Raider 500W var, dahili Aerocool VX Plus 500W bulunduruyor.

Darkflash pollux + High Power 500W eco yapabilirsiniz 100 aşarak.
Aşamazsanız ve kit halinde isterseniz Dark Raider 500W var, dahili Aerocool VX Plus 500W bulunduruyor.

Bundan önce Dark Raider düşünüyordum zaten ama bu hava akışı ile ilgili sorunları var mı diye merak ediyorum. Hava akışı nasıldır?
600 TL çok düşük bir bütçe.

Zalman S2, Zalman T7 kasalarına bakın.

PSU olarak da FSP AHBC 500W tek seçenek duruyor. Diğer türlü bütçeyi aşıyor.

Merhaba 2 sorum olacak. Bu kasanın soğutması nasıl ve bu fiyata başka kaliteli PSU var mı 80+ olsun olmasın?

Veya bu S2 yerine S3 olur mu?

Son düzenleme:
Bundan önce Dark Raider düşünüyordum zaten ama bu hava akışı ile ilgili sorunları var mı diye merak ediyorum. Hava akışı nasıldır?
3 tane fanı var, hava akışı ortalamadır büyük ihtimalle. Fanların kalitesi tartışılır.
Yukarıda önerilen gibi Zalman T7 alırsanız güzel olur. Birkaç fan eklemesi gerek sadece. PSU olarak bütçeyi aşıp High Power 500W 80+ Eco alın.

Peki Zalman S2? Bunun hava akışı nasıldır?

Merhaba dediğiniz PSU yerine FSP hexa 500W almayı düşünüyorum sizce iyi bir seçim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…