500W PSU ile 1080 Ti sorun yaratır mı?

Ugurcannbey

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Şimdi bende Xeon 1275V2 işlemcili 24 GB RAM 1 TB SSD takılı 1 PCI-e 3.0 anakart var. Ekran kartım 750 Ti bilgisayarı komple yenilemek istemiyorum. Sadece ekran kartı takacağım. Aklımda 1080 Ti - 1080 - 1070 Ti - 1070 ve 1660 Ti var ama ben 1080 Ti istiyorum. Kasamda ekstra fan yok ışıklı mışıklı da değil eski tip. İşlemcim 77W çekiyor sadece. 500W PSU yeterli midir 1080 Ti için yoksa diğer modellere mi bakayım. Bir de bunların içinde mining yapılma ihtimali en düşük olanlar hangileridir? Teşekkürler.

İlerleyen zamanlarda 650W'a yükseltirseniz bir problem olmaz, 1080 Ti hala güçlü bir kartdır.

PSU yükseltince ekstra fan takmalı mıyım yoksa ısınma sorunu fazla olmaz mı?

Tavsiyem arkaya 1 adet egzoz fan öne 2 adet standart fan takman hava akışını dengelese yeterlidir bu sistem için, 1080 Ti perfomansına göre soğutma bloguda iyi bir karttır, yeterli olacaktır.

Tavsiyem arkaya 1 adet egzoz fan öne 2 adet standart fan takman hava akışını dengelese yeterlidir bu sistem için, 1080 Ti perfomansına göre soğutma bloguda iyi bir karttır, yeterli olacaktır.
hocam kasa eski tip önde fan yeri yok

O zaman ikinci el uygun öne fan koyabileceğiniz bir kasa bakın Letgo gibi yerlerden hocam çünkü havalandırma önemli benim düşüncem.
hocam bi tane çizgi filmci adamdan 1080ti buldum animasyon için kullanmış. ne diyon alınır mı ? ya da hiç 1080ti ile uğraşmıyım diğer yazıdığım modellerden birini mi alayım ? psu değiştirmeme de gerek kalmaz

Bence almışken 1080 Ti al temizliği konusunda burada kefil olamam belki ama performans konusunda farkını hissettirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…