500W PSU R7 370 İçin Yeterli mi?

barankoral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirmiş olduğum gibi COOLER MASTER ELITE RC-430 500W kasam var. Fakat 12+V'den 360 W geçiyor yani öyle yazıyor PSU'nun üstünde.
MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit bu ekran kartını almak istiyorum sıkıntı çıkarır mı ?
Bilgisayarımın özellikleri :
  • İNTEL CORE İ5 3550
  • DDR3 2X4GB 1600 MHZ RAM
  • DWD,HDD

R7 370, 110 Watt güç gereksinimi var. Sıkıntı çıkarmaz.

@barankoral ; MSI R7 370 Gaming'in TDP değeri 110, i5-3550'nin ise 77 watt. Sendeki 500 watt'lık güç kaynağı yeter, hatta çok artar.

Psu kesinlikle yeterli , ama o kart yerine kesinlikle gtx950 almalısın benim 1 hafta uykularım kaçtı gece gündüz forumlarda değerlendirmelere yorumlara baktım tercihini gtx950 ile değiştir pişman olursun.

Psu kesinlikle yeterli , ama o kart yerine kesinlikle gtx950 almalısın benim 1 hafta uykularım kaçtı gece gündüz forumlarda değerlendirmelere yorumlara baktım tercihini gtx950 ile değiştir pişman olursun.

PSU BU KARDES DESTEKLERMİ ÖZELLİKLERE Bİ BAKARMSIIN

Olum sen virüs müsün? Bir sürü konu açmışsın Karıştırıyor da olabilirim. 500w aşşağısı kaldırmaz, resimde gösterdiğinde kaldırmıyor.
SEN DİYOSUN DESTEKELMİYO BASKASI DİYO DESTEKLİYO NASIL OLACAK BU İŞ

@playreplay abi acil bana mesaj atrmısın sormam gereken bişe varda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…