500W PSU'ya R9 380 takılır mı?

• Konuyu başlatan s_fb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.194
Karşılayabilir aslında, kart bozuk olabilir mi denemiş miydin onu? GTX 680 için önerilen 550W'tır ancak sonuçta yük altında çıkar bunun sonuçları, sistem startup'ında karşılamamışsa başka bir sıkıntı vardır orada.

Hayır bozuk değildi internet üzeri satış yaptım paramın alabildiği kart şu an R9 380 olduğu için onu almak istiyorum aynı güç kaynağında R7 250 takılı şu an sistem çalışıyor.
Hayır bozuk değildi internet üzeri satış yaptım paramın alabildiği kart şu an R9 380 olduğu için onu almak istiyorum aynı güç kaynağında R7 250 takılı şu an sistem çalışıyor.

Bir de sistem uzay sistemi olarak açılıyordu kasada açılmıyordu sorun nerede acaba?

Bir de sistem uzay sistemi olarak açılıyordu kasada açılmıyordu sorun nerede acaba?

Statik olmuş olabilir kasada anakart yükseltme vidalarını tamamını takın.

Kasanın Power Switch'i tam yapıldı mı bağlantı olarak? Çünkü uzay montajda çalışan bir sistem dümdüz mantıkla çalışıyor demektir, kasadan yana bir sıkıntı var gibi geldi.

Hocam anakartın üzerinde yazıldığı gibi taktım yani sorunsuz şu an açılıyor.

Elinde hala GTX 680 varsa tekrar takıp dener misin? Bir yerde kısa devre olabilir gibi belki de.

Bunu istersen ayrı bir konu olarak aç, orada tartışalım. Teorik olarak elindeki PSU 6+6'yı destekliyorsa yetmeli ve kullanabiliyor olmalısın.

Elinde hala GTX 680 varsa tekrar takıp dener misin? Bir yerde kısa devre olabilir gibi belki de.

Bunu istersen ayrı bir konu olarak aç, orada tartışalım. Teorik olarak elindeki PSU 6+6'yı destekliyorsa yetmeli ve kullanabiliyor olmalısın.

Hocam maalesef sattım 6+2 PCI var Molex'den 6 pin takıp ekran kartını AliExpress'den R9 380 alıp kullanmak istiyorum sistemi.

Bu arada H110 çipsetli sistem vardı sattım LGA 1200 işlemci anakart aldım.

Hocam şimdi 190W TDP'li ekran kartı için minimum 456 watt PSU yeterli mi kesin bilginiz mevcut mu?

Hocam maalesef sattım 6+2 PCI var Molex'den 6 pin takıp ekran kartını AliExpress'den R9 380 alıp kullanmak istiyorum sistemi.

Molex'ten 6 pin takmak bana biraz yabancı açıkçası, fanlar son sürat dönebilir Molex bağlantısından dolayı.

Bu arada H110 çipsetli sistem vardı sattım LGA 1200 işlemci anakart aldım.

İyi yaptın, modeli nedir?

Hocam şimdi 190W TDP'li ekran kartı için minimum 456 watt PSU yeterli mi kesin bilginiz mevcut mu?

Yeterli, onun testleri genelde yüksek güç tüketen işlemciler ile yapılır. Yük altına bindiği durumlarda bile yetecektir yani.

-

Molex'ten 6 pin takmak bana biraz yabancı açıkçası, fanlar son sürat dönebilir Molex bağlantısından dolayı.

İyi yaptın, modeli nedir?

Yeterli, onun testleri genelde yüksek güç tüketen işlemciler ile yapılır. Yük altına bindiği durumlarda bile yetecektir yani.

Bende sizin eşsiz bilginize dayanarak sipariş veriyorum iyi forumlar kardeşim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı