5060 Ti hazır sistem önerisi

Lofty_1453

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3500 Rtx 4060 oc 6gb 16gb ram 512gb m2 ssd BM450 anakart
Merhaba. Bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Bugün baktığımda bazı kafa karıştırıcı kısımlar gördüm sizce hangilerini tercih etmeliyim?
ELITE-DUAL5060Ti / AMD Ryzen 5 9500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi şu anlık bunu düşünüyorum diğer seçeneklerim üzerinde biraz oynama yapıp.
Genel olarak işlemciyi 7600 yapıp anakartı da BM650 yapıp 1TB M.2 SSD ile seçip almak istiyorum. Bu 3 sistemden birisine böyle bir ayar çekmek mi yoksa ilk paylaştığım sistemi direkt almak mı?

Hiçbiri. Ne kadar alınmayacak sistem varsa bakmışsınız.
Kasayı beyaz, SSD'i M470 yap. 47 bin TL oluyor. Çok daha ucuz ve daha iyi sistem. Ekran kartını RTX 5070'de yaparsanız 56 bin TL'e bütçenize tam uygun bir sistem oluyor.

Hayır. Dediğim özelleştirmeler ile birlikte alabilirsiniz. Ekran kartını RTX 5070 yapacak mısınız? Kasa vb. parçaların markası hakkında sorunuz var mı?
Zotac konusunda biraz ön yargım var aslında sistemi kendime değil kuzenime alıyorum ve sorunsuz kullanabilmesini istiyorum örneğin bir sorun olduğunda zotac teknik servis konusunda ne kadar yardımcı olabilicek?

Zotac konusunda biraz ön yargım var aslında sistemi kendime değil kuzenime alıyorum ve sorunsuz kullanabilmesini istiyorum örneğin bir sorun olduğunda zotac teknik servis konusunda ne kadar yardımcı olabilicek?
Coil Whine çıkması durumunda değişim yapıyorlar diye biliyorum. Fazeon hakkında bir sorunuz var mı?

Coil Whine çıkması durumunda değişim yapıyorlar diye biliyorum. Fazeon hakkında bir sorunuz var mı?
Fazeon'un bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum peki bu işlemci yeterli olacak mıdır ? Fiyat benim baktıklarıma göre ucuz ancak arada fazla fark yok mu işlemci olsun anakart olsun , zaten ssd yi değiştiricem çok kararsız kaldım aynı fiyata 5070'de alabiliyorum piyasa çok saçmalamış.

Zotac konusunda biraz ön yargım var aslında sistemi kendime değil kuzenime alıyorum ve sorunsuz kullanabilmesini istiyorum örneğin bir sorun olduğunda Zotac teknik servis konusunda ne kadar yardımcı olabilecek?

Zotac'ın AMD tarafındaki dengi Sapphire markası diyebilirim. Sadece tek markaya (NVIDIA) üretim yapıyor. Yıllardır piyasada olan bir marka. Ucuz modelleri kötüdür soğutma gürültü vs. olarak ama AMP! Kartları çok iyidir. RTX 3000 serisinde bu sistemdeki gibi Twin Edge kartları ısınıp çok sesli çalışıyordu ama bu yeni nesillerde zaten güç tüketimi ve ısınma az olduğundan sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…