Hazır kasa alacağım 5060 Ti 16 GB olan fakat sistemin orijinalinde PSU 600W bu yetersiz geldi hem ileride yükseltmede yaparım diye 750W istiyorum garanti olsun diye.
Hazır kasa alacağım 5060 Ti 16 GB olan fakat sistemin orijinalinde PSU 600W bu yetersiz geldi hem ileride yükseltmede yaparım diye 750W istiyorum garanti olsun diye.
Hocam her konuma geliyorsunuz sağ olun PSU nasıl hocam iyi mi +80 ibaresi ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi bir şey herhalde bunda yok yani PSU hakkında düşünceleriniz neler.
Hocam her konuma geliyorsunuz sağ olun PSU nasıl hocam iyi mi +80 ibaresi ne anlama geliyor bilmiyorum ama iyi bir şey herhalde bunda yok yani PSU hakkında düşünceleriniz neler.
MSI A121 alınır. Bende 650W A120 airflow var gayet memnunum, çok bir fark olmaz. İçindeki PSU öyle 2-3 yılda bozulacak bir PSU değil. Ben zamanında yıllarca Power Boost PSU kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Bu kasanın içindeki MSI PSU'dan zarar gelmez, PSU'nun iç yapısı aşırı kaliteli olmayabilir ama durduk yere arıza çıkaracak bir PSU değil.