507 Numarası Dolandırıcı Mı?

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar bugün annemin telefonunu (507 985 49 52) numaralı birisi aradı.
Annemi çağırdım, telefonu açtı.
Telekom der demez kapadı yüzüne annem.
Neden 507'li bir numara?
Bugün bi' daha aradılar, ağızlarının payını ver diyor annem.
14 yaşındayım, dolandırıcıysa babamla takılalım.
Siz de gelin, eğleniriz.

Ne dediğini ben pek anlamadım.

Sana kim olduğunu sorarsa kimi aradığını sor. Firmadan olduğunu iddia ederse kanıtlamasını iste. Müşteri numaranı iste. Telefon dolandırıcısıyla başa çıkmak kolay bir şey. Sülaleyi toplamana gerek yok.

Türk Telekom'un numarasıdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon. son 2 hanesi farklıymış...

Burada da şikayetler var:

Dolandırıcı mı bilemem fakat numara 507 diye dolandıcı olmadığı kesin. Çünkü benim numaramda 507’le başlıyor, bu kullanılan standart bir Türk Telekom numarası 😂.

Türk Telekom 444 0 375 ve 444 1 444'den başka numaradan aramaz.
Ama Türk Telekom adına satış yapan call Center firmaları var onlar olabilir.

Bu firmalar satış yptığı ürün kadar Türk Telekom'dan komisyon alıyorlar.

Kardeşim sen madem Türk Telekom'dan arıyorsunuz neden 444'lü numaradan aramıyorsunuz diye sor.
Bir daha aramazlar.

Bu numara belki de Türk Telekom'a ait olabilir bunu bilemem. Ama buna benzer saçma ve hatta arandığında numarası gözükmeyen numaralar, özellikle son söylediğim net olarak dolandırıcı oluyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı