Çözüldü 5070 mi, 5070 Ti mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
65000-70000

MetehanKılıç

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem alacağım ve işlemcim yüksek ihtimalle Ryzen 5 9600X olacak. Sizce en bilindik markaların yani MSI veya ASUS'un 5070'ini almak mı yoksa INNO3D veya Palit gibi markaların 5070 Ti'ını mı almak mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka sadece soğutma kalitesini değiştirir. VRAM aynı ise 5070 Ti almakta sorun olmaz. Berbat markalar değiller nasıl olsa.

Sabaha kadar sorsan yine 5070 Ti. 5070 Ti çok ayrı bir klasman. 5070 ise F/P oranı rezalet bir kart.

Ben de bu hafta yeni bir kasa topladım, Palit 5070 Ti yerine ASUS Prime GeForce RTX 5070 12 GB OC white Edition Prime aldım.

MSI ASUS 5070

Paran varsa 5070ti tabii ki. Marka düşündüğünüz kadar büyük bir faktör değil piyasadakiler iş görür.

Palit sanıldığı kadar kötü bir marka değil bence, Asus ve MSI'a tonlarca para verip 5070 almak yerine Palit 5070 Ti almak daha mantıklı.

Marka reklamlamadan baska pek birsey degil ekran kartinda. Icindeki cipe kadar ayni. Degisen sey tasarim ve sogutma oluyor. Kesinlikle 5070Ti secilmeli burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…