5070 Ti 7800x3D mi 5080 Intel U5 245KF mi almak daha mantıklı?

Casp

Hectopat
Daha fazla  
Son attığınız daha iyi ama 7800X3D için o anakart mantıklı seçenek olmaz.

Son attığınız daha iyi ama 7800x3D için o anakart mantıklı seçenek olmaz.

Hocam seçenekler sınırlı daha fazla bütçeyi aşamam o yüzden anakart çok sorun çıkartır mı sizce.

Hocam seçenekler sınırlı daha fazla bütçeyi aşamam o yüzden anakart çok sorun çıkartır mı sizce.
Uzun ve işlemci ağırlıklı kullanımlarda soğutma olmadığı için VRM'ler çok ısınır.
Kullanım amacınız nedir?

Uzun ve işlemci ağırlıklı kullanımlarda soğutma olmadığı için VRM'ler çok ısınır.
Kullanım amacınız nedir?

Hocam rekabetçi ve hikayeli oyunlar dışında pek fazla kullanacağımı düşünmüyorum ek olarak 5080 U5 245KF'li sistem hakkında ne düşünüyorsunuz işlemci olarak üzer mi? Genel olarak sistem bana sağlam geldi.

O işlemci daha çok render gibi çoklu çekirdek performansı gerektiren işlerde tercih edilebilir. Rekabetçi oyunlarda L3 önbellek farkından dolayı X3D işlemciler ile yarışamaz.
Sistem vatan dışı siteden olsa olmaz mı?

Olur hocam tabii ama sitelere pek güvenemiyorum yani hazır sistem konusunda süreç nasıl oluyor bilmiyorum hepsi montajlı bir şekilde mi geliyor BIOS ayarları yapılıyor mu ve güvenilir mi bilmiyorum yani bir sıkıntı çıktığında nasıl bir ilgi alaka olur fikrim yok eğer sizin gözünüze çarpan bir sistem varsa 5070 Ti 7800x3D veya 5080 atarsanız sevinirim.

İncehesap, GamingGen gibi siteler güvenilirdir. Seçeneklerden monte ya da demonte gönderilmesini tercih edebiliyorsunuz. Garanti, iade, değişim gibi konularda sıkıntı çıkarmazlar.
Bütçe sınırınız nedir?

110K'ya kadar çıkabilirim bir de peşin fiyatına taksitler sadece 3 ay mı bu sitelerde daha fazla taksit imkanı bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…