5070 Ti alınır mı?

880231

Picopat
Arkadaşım için bir sistem toplayacagız ama şu an sadece 40 bin civarı parası var ve birkaç ay içerisinde bir o kadar daha para geçecek eline. n11de de 40 bin civarına 5070 Ti var şimdiden ekran kartını almak sizce mantıklı mı yoksa parayı biriktirip toplu şekilde mi alalım? Şu an sadece ekran kartını alıp bekletmek ekonomik açıdan bana mantıklı geldi Türkiye şartlarında her an binlerce TL zam gelebilir. Eğer ekran kartını alıp kutuda bekletmek ekran kartına herhangi bir zarar vermezse böyle yapmayı düşünüyoruz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Tek korkumuz eğer kart fabrika çıkışlı sorunlu olursa ilerleyen zamanlarda iade ve garanti açısından sorun yaşar mıyız?

Hocam peki sonda dediğim gibi fabrikla çıkışlı hatalı olması düşük birihtimal ama ya olursa o zaman ne yapmamız gerekir.

Hocam eğer tamir olabilirse tamir ettir kullan. Eğer olmuyorsa aynısı veya bir üst modeli ile değiştir. Ama alır almaz bilgisayarda dene çalışıyor mu diye yoksa hemen iade et sonra kullanılmış diye almazlar.

Arkadaşım için bir sistem toplayacagız ama şu an sadece 40 bin civarı parası var ve birkaç ay içerisinde bir o kadar daha para geçecek eline. n11de de 40 bin civarına 5070 Ti var şimdiden ekran kartını almak sizce mantıklı mı yoksa parayı biriktirip toplu şekilde mi alalım? Şu an sadece ekran kartını alıp bekletmek ekonomik açıdan bana mantıklı geldi Türkiye şartlarında her an binlerce TL zam gelebilir. Eğer ekran kartını alıp kutuda bekletmek ekran kartına herhangi bir zarar vermezse böyle yapmayı düşünüyoruz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Tek korkumuz eğer kart fabrika çıkışlı sorunlu olursa ilerleyen zamanlarda iade ve garanti açısından sorun yaşar mıyız?
9070 XT şimdiki fiyatıyla da gayet alınabilir bir seviyede, ben olsam 9070 XT tercih ederdim.

Bana pek fiyat oynar gibi gelmiyor. Erkenden alacaksaniz saticidan emin olun güzel bir 5070TI alın o zaman hocam. Satıcı cok önemli. Mümkünse bir arkadaşın masaüstünde test edin derim.
Hocam direkt attığım satıcıdan almayı düşünüyoz başka şehre taşındığı için deneyemiyoz maalesef.

9070 XT şimdiki fiyatıyla da gayet alınabilir bir seviyede, ben olsam 9070 XT tercih ederdim.
Hocam ikisi arasında 5 6 bin fiyat farkı var ve fps değerleri 5 10 fps arasında değişiyor biri gddr 6 biri ise gddr 7 uzun kullanımda 5070 ti daha mantıklı olmaz mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı