gnoxis7 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Hazır sistem alacağım. 5070 ile 5070 Ti arasında 11.000 TL fark var. Sizce bu para verilmeye değer mi? (8000 fazla verip 9070XT de alabilirim.) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
Hazır sistem alacağım. 5070 ile 5070 Ti arasında 11.000 TL fark var. Sizce bu para verilmeye değer mi? (8000 fazla verip 9070XT de alabilirim.)
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Temmuz 2025 #2 16 GB VRAM kafadan 2-3 sene daha uzun kullanım ömrü demek.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.900 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 5070 ile 9070 XT arasında nasıl 8k oluyor? Aralarında 4-5k falan var.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #4 Iwatani Naofumi dedi: 5070 ile 9070 XT arasında nasıl 8K oluyor? Aralarında 4-5k falan var. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli.
Iwatani Naofumi dedi: 5070 ile 9070 XT arasında nasıl 8K oluyor? Aralarında 4-5k falan var. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli.
gnoxis7 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #5 Iwatani Naofumi dedi: 5070 ile 9070 XT arasında nasıl 8k oluyor? Aralarında 4-5k falan var. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olduğu için öyle. Ram ssd falan da değişiyor. fxwestro dedi: Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. fxwestro dedi: Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz.
Iwatani Naofumi dedi: 5070 ile 9070 XT arasında nasıl 8k oluyor? Aralarında 4-5k falan var. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olduğu için öyle. Ram ssd falan da değişiyor. fxwestro dedi: Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. fxwestro dedi: Hazır sistemlerde daha pahalı oluyor bir de markası da önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #6 gnoxis7 dedi: Hazır sistem olduğu için öyle. RAM SSD falan da değişiyor. Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim.
gnoxis7 dedi: Hazır sistem olduğu için öyle. RAM SSD falan da değişiyor. Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. Hayır kendim toplayınca daha pahalı çıktı o yüzden hazıra yöneldim şu an daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim.
gnoxis7 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #7 fxwestro dedi: Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim. Genişletmek için tıkla... Ha belki olabilir hocam bakmadım o şekilde. fxwestro dedi: Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim. Genişletmek için tıkla... Siz olsanız verir miydiniz 11000 tl bu arada?
fxwestro dedi: Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim. Genişletmek için tıkla... Ha belki olabilir hocam bakmadım o şekilde. fxwestro dedi: Ekran kartını özelleştirince normal kart fiyatından daha pahalıya geliyor demiştim. Genişletmek için tıkla... Siz olsanız verir miydiniz 11000 tl bu arada?