5070 Ti için PSU önerisi

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yüksek ihtimalle Gaming gecesinde indirime girecek bu sistem. Kasa seçenekleri neredeyse yok. PSU sorun çıkarır mı yoksa satın aldıktan sonra başka bir PSU, örnek olarak Corsair CX750 falan mı almalıyım? 2. elde hiç tecrübem yok. Bu kasadaki PSU'yu satabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda yapılabilecek en iyi şey satıp 4-5K'ya güzel, orta segment bir PSU kullanabilirsiniz.
Çok uygundan bence satılabilir, her ürünün bir alıcısı vardır.

Bu durumda yapılabilecek en iyi şey satıp 4-5K'ya güzel, orta segment bir PSU kullanabilirsiniz.
Çok uygundan bence satılabilir, her ürünün bir alıcısı vardır.

Bana da o şekilde mantıklı geliyor. Bakalım eğer indirim iyi olursa bu şekilde yapacağım zaten ikinci elden 2K'ya satabilirsem bir de MaxiPuan gelecek o şekilde neredeyse masrafsız alabilirim.

Bana da o şekilde mantıklı geliyor. Bakalım eğer indirim iyi olursa bu şekilde yapacağım zaten ikinci elden 2K'ya satabilirsem bir de MaxiPuan gelecek o şekilde neredeyse masrafsız alabilirim.
Min. 750watt kaliteli bir PSU işinizi görecektir. Güzel sistem riske atmaya çok değmez, daha f/p bir sistemde PSU kalsın derdim belki ama bu PSU ile kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…