5070 Ti satıp 5070 Ti Super'e geçmek mantıklı mı?

f27sarap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,
Şu anda elimde MSI 5070 Ti Gaming Trio OC var. Duyduğuma göre süper serisinde 5070 Ti, 24 GB VRAM ile gelecekmiş. Ekran kartını kutusundan çıkardım, yaklaşık 1 dakika elime aldım, ardından poşetine koyup tekrar kutusuna yerleştirdim. Sizce 5070 Ti'yı sıfır olarak satıp 5070 Ti Super modelini almalıyım mı?

Gereksiz bir upgrade olur aynı paraya satamazsın zaten iade olsa belki fakat 5070 Ti Super fiyatı da belli değil.
Çok haklısın ama 4K hikayeli oyunlar oynayacağım. Bu oyunlarda Multi Frame Generation kullanacağım. VRAM’in ileride sorun yaşatacağından korkuyorum.

İade olursa ve para tarafında sıkıntınız yoksa belki ama 4K bir ekranınız yoksa değmez

Reis 16 GB VRAM zaten bayağı bir seni götürür şu an mantıksız ama 2-3 yıl sonra belki mantıklı olabilir.
2-3 yıl sonra 6000 serisi de çıkar, ona geçerim. Daha mantıklı.

İade olursa ve para tarafında sıkıntınız yoksa belki ama 4K bir ekranınız yoksa değmez
4K bir ekran da alacağım, neyse artık beni 2-3 yıl taşısın, ondan sonra yeni karta geçerim.

Sorun çıkartacağı yillara geldiğin zaman kartını belki 7000 serisi ile upgrade edersin belki 8000 serisi düşünme bunları şimdi.
Haklısın dostum, dediğin gibi yapacağım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, çok sağ olun arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı