5070 Ti vs 9070XT

Lynnfield

Kilopat
Daha fazla  
40 bin TL param var ekran kartı alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Ömürlük alacağım. Ekran kartını en iyi ve en F/P hangisidir?

Para önemli değilse ben 5070ti alırdım çünkü amd ekran kartı yazılım desteği konusunda zayıf.
Amd ekran kartı olan birisi olarak konuşuyorum.

Fiyat farkı 10 bin TL civarında. Bütçeniz de 40 bin TL. 5070 Ti 41 bin TL'den başlıyor. Bence 9070XT alın, üzmez.

40 bin TL param var ekran kartı alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Ömürlük alacağım. Ekran kartını en iyi ve en F/P hangisidir?
Amd ekran kartı kullananların çoğunun yazılım desteği sıkıntıları çektiğini duymuştum, gene de güncel durumu araştırın derim.

Yazılım konusunda ara sıra siyah ekranları sıkıntı yapmazsan F/P olarak tabi ki 9070XT
Fakat benim önerim 5070TI

Arada olan 10K fiyata değmez. Oyun için alacaksanız kesinlikle 9070 XT. Yazılım sorunları NVIDIA tarafında da var. Hatta daha fazlası görülebiliyor.

Arada olan 10K fiyata değmez. Oyun için alacaksanız kesinlikle 9070 XT. Yazılım sorunları NVIDIA tarafında da var. Hatta daha fazlası görülebiliyor.
Kendi deneyimimle mobil 4060 ekran kartında hiç bir yazılım sorunu yaşamadım iliklerine kadar kullanmama rağmen.

NVIDIA tarafında ne gibi bir yazılım sorunları var tam olarak?
Söyleyebilir misiniz aydınlanalım bizde

Birçok defa siyah ekran sorunu oluştu NVIDIA kartlarda, bende bu sorunu yaşadım. Hatta bu sorunlar başlayınca güncellemeleri 2 güncelleme geriden yapar oldum. Her güncellediğimde ciddi bir problem olacak mı korkusu ile güncelledim. NVIDIA bu sorunları hızlıca düzeltti fakat bu sorunlar sonuç olarak oldu. Şuanda kartlarda bir problem yok gibi fakat ben hala tedbirli yaklaşıyorum hala son güncellemeyi yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…