Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:05 #11 Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. Shokikan dedi: Elinizdeki RX 9070 XT modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS Prime.
Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. Shokikan dedi: Elinizdeki RX 9070 XT modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS Prime.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.769 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:06 #12 Vega_2x dedi: Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. ASUS Prime. Genişletmek için tıkla... Degisen bir durum olmayacak senin için, hem VRAM, hem kas gucu kaybedeceksin. PT'de 3 5 FPS fazla almak icin degmez. Buyuk hata olur.
Vega_2x dedi: Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. ASUS Prime. Genişletmek için tıkla... Degisen bir durum olmayacak senin için, hem VRAM, hem kas gucu kaybedeceksin. PT'de 3 5 FPS fazla almak icin degmez. Buyuk hata olur.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.444 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:07 #13 Vega_2x dedi: Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. ASUS Prime. Genişletmek için tıkla... Bende Taichi var sıfır sıkıntı yaşadım hem Rt de hem PT de.
Vega_2x dedi: Üstüne parada alacağım yani Cyberpunk'da path açsın benim için yeterli. ASUS Prime. Genişletmek için tıkla... Bende Taichi var sıfır sıkıntı yaşadım hem Rt de hem PT de.
Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:08 #14 Shokikan dedi: Bende taichi var sıfır sıkıntı yaşadım hem RT de hem pt de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende rouge ile görev yaptığımız esnada tak diye çöktü.
Shokikan dedi: Bende taichi var sıfır sıkıntı yaşadım hem RT de hem pt de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende rouge ile görev yaptığımız esnada tak diye çöktü.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.444 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:03 #15 Vega_2x dedi: Bilmiyorum bende rouge ile görev yaptığımız esnada tak diye çöktü. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüye dönmeyi dene hocam.
Vega_2x dedi: Bilmiyorum bende rouge ile görev yaptığımız esnada tak diye çöktü. Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüye dönmeyi dene hocam.
Vega_2x Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:23 #16 kxy dedi: Degisen bir durum olmayacak senin için, hem VRAM, hem kas gucu kaybedeceksin. Pt'de 3 5 FPS fazla almak icin degmez. Buyuk hata olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım değişmeyeceğim. Shokikan dedi: Bir önceki sürücüye dönmeyi dene hocam. Genişletmek için tıkla... Sizde AMD kulandığınızdan sormak istedimk otomatik overclock açsam zarar verir mi ya da açılır mı?
kxy dedi: Degisen bir durum olmayacak senin için, hem VRAM, hem kas gucu kaybedeceksin. Pt'de 3 5 FPS fazla almak icin degmez. Buyuk hata olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım değişmeyeceğim. Shokikan dedi: Bir önceki sürücüye dönmeyi dene hocam. Genişletmek için tıkla... Sizde AMD kulandığınızdan sormak istedimk otomatik overclock açsam zarar verir mi ya da açılır mı?
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.444 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:42 #17 Vega_2x dedi: Dediğiniz gibi yaptım değişmeyeceğim. Sizde AMD kulandığınızdan sormak istedimk otomatik overclock açsam zarar verir mi ya da açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben oynamıyorum hiç oraları ama internette rehberler mevcut oluyor.
Vega_2x dedi: Dediğiniz gibi yaptım değişmeyeceğim. Sizde AMD kulandığınızdan sormak istedimk otomatik overclock açsam zarar verir mi ya da açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben oynamıyorum hiç oraları ama internette rehberler mevcut oluyor.