5070'li sistem toplama önerisi

585923

Decapat
Yazdığım gibi 5070 olan bir sistem toplamak istiyorum çok bir bilgim yok. 16 GB RAM'i olsun işlemci AMD olsun daha çok FPS oynuyorum orta grafiklerde oynuyorum.

Yazdığım gibi 5070 olan bir sistem toplamak istiyorum çok bir bilgim yok. 16 GB RAM'i olsun işlemci AMD olsun daha çok FPS oynuyorum orta grafiklerde oynuyorum.

35 veya 40 bin TL üstüne çıkmak istemiyorum parça parça alacağım parçaları her ay 1 parçayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzde bir oyun sistemi toplayıp bütçeleride 25k bandı üzerine çekiyorsanız kesinlikle 32 GB RAM olmalı. İlaveten RTX 5070'in alametif harikası DLSS 4.0 ki her ne kadar NVIDIA Reflex 2 gelse de gecikmeye sebep olan bir teknoloji FPS arttırsa da FPS oyununda istenmeyen bir durum, ilaveten bu kart ile 1080p orta ayarlarda FPS oyunu oynamak kartı yük altına sokmayacak, bu durumda karttan yüksek performans alabilmek için çok daha güçlü bir işlemci tercih etmeniz gerekiyor.

Hocam kart 25 K toplam bütçe 45 40 K olur

Hocam benim duyduğuma göre 5070 TR'de 25k civarı olacakmış arkadaş doğru biliyor olabilir. Ama bunlar hep kulaktan dolma bilgiler ben sadece duydum.

Hocam benim duyduğuma göre 5070 TR'de 25k civarı olacakmış arkadaş doğru biliyor olabilir. Ama bunlar hep kulaktan dolma bilgiler ben sadece duydum.

Sitede 25k gösteriyor ama artadabilir azaladabilir gelsinde bir öyle bakalım.

Hocam şimdi durum şu şekilde Nvidia'nın açıkladığı fiyatın üstüne gümrüğü koy, markaların kârını koy, getireni götüreni koy, vergiyi koy, koy da koy burası Türkiye . İşin şakası bir yana nvidia'nın sitesinde yazan fiyatları baz almayın. Dediğim gibi koyulacak çok şey var o fiyatın üstüne. 5070 25k yazıyorsa 35-40k civarına hazırlayın kendinizi.

Teşekkürler hocam 4070 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…