5080 Super'i beklemeye gerek var mı?

Victorosimhennn

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 7 9800X3D işlemci ile 5080’i kombinleyecektim ama SUPER’i bekleme fikri geçti aklımdan. Ama SUPER modeli ne zaman çıkacak bir fikrim yok; kimisi 2026 Nisan diyor, kimisi daha erken de olabilir diyor. Ama bu sistemi yaza toplayacağım. Sizce 9-10 ay daha beklemeye değer mi?

Arkadaşlar Ryzen 7 9800X3D işlemci ile 5080’i kombinleyecektim ama SUPER’i bekleme fikri geçti aklımdan. Ama SUPER modeli ne zaman çıkacak bir fikrim yok; kimisi 2026 Nisan diyor, kimisi daha erken de olabilir diyor. Ama bu sistemi yaza toplayacağım. Sizce 9-10 ay daha beklemeye değer mi?
Net bir tarih yok, çıkınca da çok bütçe dostu olacağını sanmıyorum. Bütçen nedir?

Superin çıkacağı kesin değil zaten sisteminiz güçlü olacak 9-10 ay gibi sürede hevesiniz kalmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı