Son donemde gordugumu hatirlamiyorum konuyla ilgili yeni haber, sikayet..vsBen dün %10 indirimle Zotac 5090 OC aldım. Bir hafta kutusunu açamayacağım şehir dışında olacağım için ama umarım sıkıntı olmaz. Başta Zotac marka diye belirtilmiş ama konunun markalarla bir alakası yok bence. Nvidia çipleriyle ilgili sorun. Umarım teğet geçer![]()
Acikcasi eger ulkemizde yasiyorsaniz degisim konusunda sikintisiz olacagi garantisini pek veremiyorumEvet umarım. Neyse ki değiştiriyorlar ama uğraşmadan kullanmak isterim tabi.
Nvidia değişim için ilgili bayiye başvurun dedikten sonra o bayi değiştirmezse bayiliğini alırlar elinden.Acikcasi eger ulkemizde yasiyorsaniz degisim konusunda sikintisiz olacagi garantisini pek veremiyorumBu arada bugun yeni bir 5090 guc girisi yanma sorunu daha ortaya cikti. Sizin de dikkatli olmanizi tavsiye ederim: Redditor reveals new case of burned power connector on GeForce RTX 5090 GPU - VideoCardz.com
Benimkide 112 Normal Dimi ?Haberi görünce bir an tedirgin oldum, hemen kontrol ettim. Benimkinde sorun yok.
Buradan bakabilirsiniz olmasi gereken rop degerineBenimkide 112 Normal Dimi ?
Emeklerinize sağlık çok teşekkür ederimBuradan bakabilirsiniz olmasi gereken rop degerine
![]()
NVIDIA GeForce RTX 5080 Specs
NVIDIA GB203, 2617 MHz, 10752 Cores, 336 TMUs, 112 ROPs, 16384 MB GDDR7, 1875 MHz, 256 bitwww.techpowerup.com
Rica ederizEmeklerinize sağlık çok teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.