5090, 5080 ve 5070 Ti ekran kartlarında ROP eksikliği

PhysX 32 bit desteği de yok 5000 serisinin eski oyunlarda 5090 gtx980 daha yavaş 😁 umarım AMD devam eder desteğe yeni kartlarda, Nvidia 2-3 nesil pas benden.

Ben dün %10 indirimle Zotac 5090 OC aldım. Bir hafta kutusunu açamayacağım şehir dışında olacağım için ama umarım sıkıntı olmaz. Başta Zotac marka diye belirtilmiş ama konunun markalarla bir alakası yok bence. Nvidia çipleriyle ilgili sorun. Umarım teğet geçer :)

Ben dün %10 indirimle Zotac 5090 OC aldım. Bir hafta kutusunu açamayacağım şehir dışında olacağım için ama umarım sıkıntı olmaz. Başta Zotac marka diye belirtilmiş ama konunun markalarla bir alakası yok bence. Nvidia çipleriyle ilgili sorun. Umarım teğet geçer :)
Son donemde gordugumu hatirlamiyorum konuyla ilgili yeni haber, sikayet..vs
Muhtemelen ilk partilerden bazi ciplerde cikti ve sonra kontrol altina almayi basardilar. Umarim sizinki de problemsiz partilerdendir.

Acikcasi eger ulkemizde yasiyorsaniz degisim konusunda sikintisiz olacagi garantisini pek veremiyorum :) Bu arada bugun yeni bir 5090 guc girisi yanma sorunu daha ortaya cikti. Sizin de dikkatli olmanizi tavsiye ederim: Redditor reveals new case of burned power connector on GeForce RTX 5090 GPU - VideoCardz.com
Nvidia değişim için ilgili bayiye başvurun dedikten sonra o bayi değiştirmezse bayiliğini alırlar elinden. :) Yani ülkemiz açısından neden böyle yazdığınızı elbette çok iyi anlıyorum ama 130k lık kartı bu sorundan dolayı değiştirmezse 14 günlük iade hakkımı kullanıp paramı geri alırdım ama elbette bu duruma gelmeyiz diye düşünüyorum. Bugüne kadar hep yüksek kartlar aldım. Vatan Bilgisayar en azından bu konuda iyi. Ama tabi diğerlerini bilmiyorum. Hayırlısı diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı