50bin TL sistem tavsiyesi

NorhtShield90

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba uzun süredir laptop kullanıyorum ve yıllar sonra kendime bir masaüstü bilgisayar dizme ihtiyacı hissettim. Açıkçası oyun olarak League of Legends, Black Desert Online arada da hikayeli oyunlar oynayabiliyorum ve müzikle kayıt işleriyle de uğraşıyorum. Bilgisayar toplama işlerinden bayağı bir uzak kaldığım için kafam bayağı karıştı. Fazla uzatmadan bilen arkadaşlara danışayım dedim.

Sistemde aradıklarım şu şekilde;

1- uzun ömürlü kaliteli parçalara sahip olması ve değişikliklere ve yükseltmelere açık olması.

2- yüksek sıcaklık ve soğutma sıkıntısı çektirmemesi.

3- sade ve şık görünüm.

4-anakart Wi-Fi özellikli olmalı çünkü modem odamdan uzakta kötü görüntü yaratmamak adına Ethernet çekmeyi düşünmüyorum.

5- monitör PS5 uyumu olmalı.

Özellikle beyaz sistemler daha ferah ve güzel göründüler gözüme özellike NZXT kasaları ama derseniz ki beyaz sistemler siyahlara göre çok daha pahalı ve gereksiz bunu değerlendirebilirim. Monitör konusunda da biraz muallakta kaldım daha önce Alienware laptop kullandığımdan bu monitörlere baktım. 360 Hz gereksiz geldi ama monitörleri acayip derecede şıktı tabii. Tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bütçe +/- 10 bin oynayabilir.

MSI 9A 4000 Super - Game Garaj

bu ürün özelinde kişiselleştirme yapabilirim belki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı