Kendime basit bir sistem topladim ama fiyatlari topladigimda 50bin TL gibi yuksek bir sayi cikiyor ki bunun icine kasa ve monitor degil. 40 bine her şey dahil yapabilirim sanmistim ama yanilmisim. Acaba assaga da paylastigim urunlere deger mi 50 bin? Cunku herhangi bir yukseltme yapamayacagim onu oldukca sinirli bir sistem.
Sistem tavsiyesi yapan arkadaşlar gelecektir. İş güç yorgunu sistem tavsiyesi ile uğraşmayayım. Soruna cevap alınmaz. O fiyata daha iyi ürünler var. Arkadaşlar link atarlar birazdan.
Kendime basit bir sistem topladim ama fiyatlari topladigimda 50bin TL gibi yuksek bir sayi cikiyor ki bunun icine kasa ve monitor degil. 40 bine her şey dahil yapabilirim sanmistim ama yanilmisim. Acaba assaga da paylastigim urunlere deger mi 50 bin? Cunku herhangi bir yukseltme yapamayacagim onu oldukca sinirli bir sistem.
Bu sistemin boyle olmasinin sebebi sadece Vatan ve Saticinin Amazon oldugu yerlerden alabilirim. Istanbulda yasamadigim icin ordaki teknoloji dukkanlarindan birsey alamam. Her turlu Vatana muhtacim.
Bu sistemin boyle olmasinin sebebi sadece vatan ve saticinin Amazon oldugu yerlerden alabilirim. İstanbul'da yasamadigim icin oradaki teknoloji dukkanlarindan bir şey alamam. Her turlu vatana muhtacim.