50CC motor önerisi

KINSEI

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba bulduklarım arasında hangisi sizce F/P olarak daha iyi? Hepsi ikinci el.
80CC olarak kullanacağım.
Küba bluebird.
RKS blazer 50XR
RKS siesta 50
RKS bitter 50.
RKS Azure 50.
RKS pesaro 50X.

İki kişi bineceğim bazen.

Fiyat olarak aşağı yukarı aynılar.
Sıfır 2024 olarak da bir tane ayrı Pesaro 50X buldum Uçar Motors'dan fakat İstanbul'da olmadığım için motor 36.500 lira ama kargo ücretiyle vs yaklaşık 44 bin liraya denk geliyor. Yukarıdaki ikinci el motorlar ise ortalama 35-45 arası fiyatları var 2023-2024 değişmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbiribin benzeri motorlar hangisinin km si azsa hangisi daha bakımlıysa onu seçin derim. Bulunduğunuz yerde servisi olmasina da dikkat edin.

Birbiribin benzeri motorlar hangisinin km si azsa hangisi daha bakımlıysa onu seçin derim. Bulunduğunuz yerde servisi olmasina da dikkat edin.

Servisleri çoğunun kötü hocam bir şey olursa kendim ya da tamirciye götürüp tamir ettirmeyi düşünüyorum. Zaten ikinci ellerin garantileri bitmiştir. Küba bluebird, pesaro ya da blazer arasında kaldım. Diğerlerini eledim.

Servisleri çoğunun kötü hocam bir şey olursa kendim ya da tamirciye götürüp tamir ettirmeyi düşünüyorum. Zaten ikinci ellerin garantileri bitmiştir. Küba bluebird, pesaro ya da blazer arasında kaldım. Diğerlerini eledim.

Söylediğiniz modellerden sadece bluebird sürmüştüm çekişi biraz zayıf gelmişti bana.

50 CC önermiyorum Çin 50 CC hiç önermiyorum iki kişi arada bineceğiz demissin aldığına pişman olursun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı