50CC motor önerisi

ququleta

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
Selamlar dostlar. 50CC'lik bir motosiklet almayı düşünüyorum. Araba ehliyetim var. Kullanabilir miyim motor trafikte? Bir de sizden 50CC'lik motor önerisi istiyorum. Biraz bakındım Mondial wing 50CC gördüm. İşe git gel yapmak için istiyorum. 15dk falan sürüyor işe gelmem onun için hızlı hızlı git gel yapmak istiyorum. Mondial wing önerir misiniz?

50CC alma daha iyi. Yaşın a ya yetiyorsa a ehliyet A2'ye yetiyorsa A2 alıp hiç değilse Honda Dio falan al.

Araba ehliyetim var. Fazla yüksek hızlar istemiyorum. Türkiye de trafikte motorlara pek sıcak bakılmadığından çok hızlı bir şeyler alıp canımdan olmak istemiyorum. günlük market işlerine. ufak tefek işlere gideceğim bir motor istiyorum.

4 5 tane motorum oldu. 2'si 50 CC idi. Bir tanesi motolux Rossi 50 diğeri Küba easy Pro. Sonrasında 2 125CC motorum oldu. Raider 125 ve Yamaha ybr. Sonrasında 250 CC'ye geçtim dominar ve R250 kullandım. 250CC hariç zaten ölümcül hızlara çıkamazsınız. Bana güvenin çevremdeki herkes (ben dahil) sizin söyledikleriniz ile motora başlıyoruz. 50 alırsanız efsane pişman olacaksınız. Kısa sürede motor yiyorlar. Bazı bayi ve ustalar 80-135CC arası yükseltme yapıyor. Motor 2 kat daha hızlı patlıyor. Başıma geldi. Asıl yeteri kadar hızlanamazsanız motor öldürür. Size tavsiyem 125CC alıp keyfinize bakmanız. Kendim şu an Raider 125 kullanıyorum aktif olarak. İnanın sizi öldürücek hızlara çıkmıyor. Benim tavsiyem 125cc ama istemezseniz de kendim motolux rossi 50 den epey mutlu kaldım.

50CC motor alınamz titreşim ve sesten başka bir şey değiller o paralara 110CC ya da 125CC scooter çıkıyor.

Motor ehliyetim yok. Araba ehliyetim var. Çok ufak tefek işler için kullanacağım. Öyle aman aman mesafelere gitmeyeceğim için bir sorun çıkaracağını pek düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı