50CC motor vs 29 inç e-bisiklet

374530

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar yaş 19 ehliyetim var 5 ayda 60k biriktirdim var ogrenciyim 125CC alacaktim ama sigorta, muayene, mtv, vergi ödeyecek durumum yok. Elektrikli 29 jant bisiklet alsam batarya doldur boşalt batarya kaç yılda ölür, 50CC alsam bakım vs maliyet olarak sizce hangisi uygun gider?

Bisikleti aldığında bir yere gittiğinde nasıl muhafaza edeceksin? Motoru nereye koyacaksın? Ne kadar bir mesafe gideceksin. Bunlar da önemli.

@374530 125CC motosiklet almak için yine ehliyete yazılman lazım. Kelimenin tam anlamıyla **** gibi bir şey yaptılar ve hiçbir işe yaramıyor bu 125CC yasası. Bisiklete hiç bulaşma. Önerim 50CC bir motosiklet alıp sigorta yaptırıp kullanman. Sigortasız kullanma 50CCyi.

Dostlar yaş 19 ehliyetim var 5 ayda 60k biriktirdim var ogrenciyim 125CC alacaktim ama sigorta, muayene, mtv, vergi ödeyecek durumum yok. Elektrikli 29 jant bisiklet alsam batarya doldur boşalt batarya kaç yılda ölür, 50CC alsam bakım vs maliyet olarak sizce hangisi uygun gider?
Eğer bisiklet alırsan toplu taşıma araçlarına sokamazsın o yüzden katlanır bir bisiklet alıp ona e bike kiti takmanı öneririm onun dışında @FleiaX 'inde dediği gibi alacağın motoru ya da bisikleti nereye koyacaksın ve nereye gideceksin bunlar da önemli.

İyi bir pile sahip e bike kiti alırsan onun pili seni 5 yıl götürür.

Eğer bisiklet alırsan toplu taşıma araçlarına sokamazsın o yüzden katlanır bir bisiklet alıp ona e bike kiti takmanı öneririm onun dışında @FleiaX'inde dediği gibi alacağın motoru ya da bisikleti nereye koyacaksın ve nereye gideceksin bunlar da önemli.

İyi bir pile sahip e bike kiti alırsan onun pili seni 5 yıl götürür.

Yok dostum 1.90 boy var 27.5 normal bisiklet varda küçük geliyor üniversiteye gidiyorum evden 5 gün. Günde 12km gideceğim toplam. Ayda 300km yaparım rahat ondan dolayı 29 jant 100km menzil cihaz olsa ayda 3 şarj iyi olur.

Batarya büyük ve menzil çok olması önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı