50k laptop önerisi

Tarık Baysan

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği kazandım. Aynı zamanda oyunda oynuyorum çok olmasa da günde 1-2 saat oynuyorum. Ekran kartı çok önemli değil benim için işlemci vs daha önemli. Ama alırken ilk kriterim kronik sorunsuz ileride sorun çıkarmayacak yormayacak bir laptop almak. O yüzden Victus, LOQ, Dell, Acer düşünmüyorum.
Aklımda birkaç tane var. Hepsiburada'da indirim var. Bitmeden almak istiyorum. Bunlar hakkında düşünceniz nelerdir?

Markaya aşırı soğuk bakıyorum, piyasasa yeni. Parlıyorlar. Ben de biraz garanticiyim.

Yine aynı markanın işlemci gücü etkiledi ama yukarıda dediklerim gibi fikrim.

Monstera olan bakış açım da GameGaraj'a olan bakış açımla aynı.

En sıcak baktığım bu TUF çok garanti sorunsuz baş ağrıtmayacak gibi geliyor. İşlemci gücü zayıf biraz diğer modellere nazaran.

Yukarıdaki ile tek fark işlemci ve arada 5K var değer mi?

Son olarak da bütçeyi aşıp bunu almaya değer mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeyi aşabiliyorsanız en alttaki ASUS'u alın üzecek bir marka değil onun haricinde GameGaraj'da fena değil.

Tufları çok gömdünüz bana da en sıcak tuflar geliyor ve hangi game garaj r9t mi x5t mi

Butce varsa R9T, yoksa X5T alın işlemci gücünde büyük fark var. TUF kotu cihaz degil hatta kendimde TUF kullaniyorum. Ama A15 cihaza 40K'nın 1 kurus ustu verilmez 1 ay once 36 40k arasına satılıyordu. F16 cihaz kotu degil ama GameGaraj R9T varken sacma.

Butce varsa R9T, yoksa X5T alın işlemci gücünde büyük fark var. TUF kotu cihaz degil hatta kendimde TUF kullaniyorum. Ama A15 cihaza 40K'nın 1 kurus ustu verilmez 1 ay once 36 40k arasına satılıyordu. F16 cihaz kotu degil ama GameGaraj R9T varken sacma.
Game garaj alırsam içim pek rahat etmez f16 alacağım sanırım

Game garaj alırsam içim pek rahat etmez f16 alacağım sanırım

GameGaraj almamak icin bir sebep yok cihazlarida GameGaraj uretmiyor. Tongfang uretimi X6 serisi kasa kullanıyor, bu kasalar bu fiyat bandinin oldukca ustunde bir kalitede ve oldukca uyguna mal ediliyor kalitesine gore. TUF'tan her konuda daha iyi.

5060 varken gidip 5050 ASUS TUF'a bulaşmayın.
IMG_1493.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı