50k fazla geçmeyecek şekilde öneriler yapar mısınız?
Neyini beğenmediniz acaba?
Fiyatını hak etmiyor.Neyini beğenmediniz acaba?
fiyat olarak sizinkiyle neredeyse aynı işlemcisi daha güçlü sadece rami 8 gb eksik onuda ilerde 32 yapar rahatça. Ha hocam kusura bakmayon sizinkini 4060 sandım. Özürlerimi sunuyorum tekrardan.Fiyatını hak etmiyor.
Lenovo modelinde RTX 5060 bulunuyor, Acer'da ise 4060. Bunu bir fark olarak saymıyor musunuz? Arada neredeyse %30-%40 performans farkı var.fiyat olarak sizinkiyle neredeyse aynı işlemcisi daha güçlü sadece rami 8 gb eksik onuda ilerde 32 yapar rahatça.
Estağfurullah. Mesajı düzenlediğinizi görsem açıklama yapmazdım.Ha hocam kusura bakmayon sizinkini 4060 sandım. Özürlerimi sunuyorum tekrardan.
Sorun değil hocamLenovo modelinde RTX 5060 bulunuyor, Acer'da ise 4060. Bunu bir fark olarak saymıyor musunuz? Arada neredeyse %30-%40 performans farkı var.
Estağfurullah. Mesajı düzenlediğinizi görsem açıklama yapmazdım.![]()
Alınmaz. Ekran kartı 45watt. Msi laptop almayın sadece markaya para ödüyorsunuz.Hocam sizin dediklerinize baktım ama arkadaşım Lenovo istemediğini söyledi.
Bu PC nasıl acaba?
Alınmaz. Ekran kartı 45watt. MSI laptop almayın sadece markaya para ödüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.