50km bisikletle yapılacak yolda nelere dikkat edilmeli?

405668

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar merhaba bu hafta içinde bir yola çıkacağım, yanımda eniştem de olacak. Kondisyonu pek iyi değil.

Yol 25 gidiş 25 dönüş olmak üzere 50km.
Benim bisikletim dağ bisikleti Salcano NG750 26" onun bisikleti şehir bisikleti ama pek sorun olacağını düşünmüyoruz amacımız profesyonelce bir iş değil tabii ki.
Dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?
Çantamızda ne bulundurmalıyız?
Bisiklette bulunması gereken aksesuarlar nelerdir?
Bizim kullanmamız gereken aksesuarlar nelerdir?
Ek olarak yol köy yolu gibi bir yer, yani olası kötü bir durumda destek almamız oldukça zor, nasıl bir tedbir alabiliriz?

Soğuk yama ve lastik pompası öncelik olmalıdır. Akşam gidecekseniz ışık kaynağınızda olmalı güvenlik açısından kendin görmen önemli değil ancak bir araba geçerken görmez vurma şansı olabilir.

Gündüz, sabah erken çıkacağız hocam.

Benim açımdan yanınza enerji verecek kuru yemiş tarzı, bisküvi tarzı şeyler almanız ve bol bol su almanız olacaktır en iyisi. Bunun yanında ağrı kesici, yaralanma durumunda bir krem, bir sargı bezi, dağcı saati tarzı şeyler başta geliyor.

Onları alsak bile, kullanabileceğimizi düşünmüyorum. Yol düz ve bildiğimiz bir rota.

Onları alsak bile, kullanabileceğimizi düşünmüyorum. Yol düz ve bildiğimiz bir rota.

Yine de enerji verecek tok tutacak yiyecek taşımanız önemli bacağınıza kramp girebilir veya ağrıyabilir krem ve ağrı kesici önemlidir yine de yara bandı vs alın yolda ne olacağı belli olmaz.

Hocam 75 km yol yaptım yanınıza lastiği sökmek için 1 aparat var onu alın bir de çift taraflı bant ama şu dışı kırmızı ve kalın olanlardan diğer yamalardan daha iyi tutuyor bir de alyan set alın yaşadığınız yere göre şapka eldiven takın bir de telefondan sürekli navigasyonu kullanacaksanız telefon tutucu ve Power bank alın Decathlon'da triban marka tutucu var çok kalite iş görüyor ve ışık alın moon meteor marka bir ışık var 400 lümen ben bu ışığı kullanıyorum öneririm.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam, rotayı biliyoruz telefon tutucuya gerek yok ama benim ayrı olarak alma fikrim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…