E Erdem Çeper Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Turkcell Superonline kullanıyorum. Normalde 50Mbps alırken son zamanlarda 2-3, en fazla 7'ye çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-03-31 101554.png 43,7 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Turkcell Superonline kullanıyorum. Normalde 50Mbps alırken son zamanlarda 2-3, en fazla 7'ye çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 31 Mart 2024 #2 Erdem Çeper dedi: Turkcell Superonline kullanıyorum. Normalde 50Mbps alırken son zamanlarda 2-3, en fazla 7'ye çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam en sağlıklısı Superonline ile konuşmak olur. Altyapıyı güçlendirmek için belki çalışma yapıyorlardır vb benzeri bir sürü neden var.
Erdem Çeper dedi: Turkcell Superonline kullanıyorum. Normalde 50Mbps alırken son zamanlarda 2-3, en fazla 7'ye çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam en sağlıklısı Superonline ile konuşmak olur. Altyapıyı güçlendirmek için belki çalışma yapıyorlardır vb benzeri bir sürü neden var.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.679 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 Modemi kapa aç yapmayı denediniz mi?
E Erdem Çeper Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 Lucky7 dedi: Hocam en sağlıklısı Superonline ile konuşmak olur. Altyapıyı güçlendirmek için belki çalışma yapıyorlardır vb benzeri bir sürü neden var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ararım. Darwin19 dedi: Modemi kapa aç yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Az önce sıfırladım tekrar yükseldi.
Lucky7 dedi: Hocam en sağlıklısı Superonline ile konuşmak olur. Altyapıyı güçlendirmek için belki çalışma yapıyorlardır vb benzeri bir sürü neden var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ararım. Darwin19 dedi: Modemi kapa aç yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Az önce sıfırladım tekrar yükseldi.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 31 Mart 2024 #5 Erdem Çeper dedi: Az önce sıfırladım tekrar yükseldi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca düzeliyorsa ve bir zaman sonra gidiyorsa sorun modem kaynaklı yüksek ihtimal Superonline ile konuşup sorununuzu anlatın modem kaynaklı olduğunu düşündüğünüzü söyleyin yenisi ile değiştirirler yüksek ihtimal.
Erdem Çeper dedi: Az önce sıfırladım tekrar yükseldi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayınca düzeliyorsa ve bir zaman sonra gidiyorsa sorun modem kaynaklı yüksek ihtimal Superonline ile konuşup sorununuzu anlatın modem kaynaklı olduğunu düşündüğünüzü söyleyin yenisi ile değiştirirler yüksek ihtimal.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #6 Türk Telekom altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun yoksa Superonline altyapısı üzerinden mi?