mx999 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Görev yöneticisine bakayım dedim ve sadece 15 Mbps kullandığını gördüm, benim internetim ise 50 Mbps. Bunun hepsini vermenin yolu var mı?
Görev yöneticisine bakayım dedim ve sadece 15 Mbps kullandığını gördüm, benim internetim ise 50 Mbps. Bunun hepsini vermenin yolu var mı?
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2024 #2 Belki sadece o kadarına ihtiyacı oluyordur? Anlık olarak değişebilir.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 28 Aralık 2024 #3 Ayarlardan gelişmiş kısmından istediğiniz kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum.
mx999 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 Davut SilerHan dedi: Belki sadece o kadarına ihtiyacı oluyordur? Anlık olarak değişebilir. Genişletmek için tıkla... İhtiyaç duyduğunu sanmıyorum, piksellere kadar düşüyor. Efe1674 dedi: Ayarlardan gelişmiş kısmından istediğiniz kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 50'ye ayarladım ama çıkmıyor.
Davut SilerHan dedi: Belki sadece o kadarına ihtiyacı oluyordur? Anlık olarak değişebilir. Genişletmek için tıkla... İhtiyaç duyduğunu sanmıyorum, piksellere kadar düşüyor. Efe1674 dedi: Ayarlardan gelişmiş kısmından istediğiniz kadar verebiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 50'ye ayarladım ama çıkmıyor.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.391 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 28 Aralık 2024 #5 Geforce NOW'da oyundayken Ctrl-N yaptığın zaman çıkan değerlere bak.
mx999 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 Physchopath dedi: Geforce NOW'da oyundayken Ctrl-N yaptığın zaman çıkan değerlere bak. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilirim oyun içinden değerlerle birlikte.
Physchopath dedi: Geforce NOW'da oyundayken Ctrl-N yaptığın zaman çıkan değerlere bak. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilirim oyun içinden değerlerle birlikte.
Mustafa Ali Gök Megapat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 Ayarlardan istediğin kadar değer verebiliyor olman lazım.
mx999 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #8 İnternetten izlediğim bir video sayesinde full grafiklerde 60 fps alabiliyorum, teşekkür ederim herkese.
İnternetten izlediğim bir video sayesinde full grafiklerde 60 fps alabiliyorum, teşekkür ederim herkese.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Kuveyt 28 Aralık 2024 #9 mx999 dedi: İnternetten izlediğim bir video sayesinde full grafiklerde 60 fps alabiliyorum, teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam burayada paylaşında belki başka insanlar bu sorunla karşılaşmış çözüm bulamamış ya da ileride bu konu önlerine çıkar.
mx999 dedi: İnternetten izlediğim bir video sayesinde full grafiklerde 60 fps alabiliyorum, teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam burayada paylaşında belki başka insanlar bu sorunla karşılaşmış çözüm bulamamış ya da ileride bu konu önlerine çıkar.
mx999 Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #10 Mehmet.Heroo dedi: Hocam burayada paylaşında belki başka insanlar bu sorunla karşılaşmış çözüm bulamamış ya da ileride bu konu önlerine çıkar. Genişletmek için tıkla... Link paylaşmak yasak diye biliyorum, yeniyimde.
Mehmet.Heroo dedi: Hocam burayada paylaşında belki başka insanlar bu sorunla karşılaşmış çözüm bulamamış ya da ileride bu konu önlerine çıkar. Genişletmek için tıkla... Link paylaşmak yasak diye biliyorum, yeniyimde.