3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Ağustos 2021 #11 50Mbps ile Max 6mb/sn alırsınız normal yani.
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #12 Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Değerler gayet iyi. @YagizAktug'un dediği gibi 8'e bölerseniz indirme hızınızı bulursunuz. Mbit/x ile Mbps birbirinden farklı şeylerdir.
Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Değerler gayet iyi. @YagizAktug'un dediği gibi 8'e bölerseniz indirme hızınızı bulursunuz. Mbit/x ile Mbps birbirinden farklı şeylerdir.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #13 Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Eğer bunu 8'e bölerseniz steam vs. gibi programlardaki indirme hızınızı bulabilirsiniz
Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Eğer bunu 8'e bölerseniz steam vs. gibi programlardaki indirme hızınızı bulabilirsiniz
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 14 Ağustos 2021 #14 Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Hızınız normal. IP’niz gözüküyor. Evinize pizza gönderirler dikkat.
Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... Hızınız normal. IP’niz gözüküyor. Evinize pizza gönderirler dikkat.
Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #15 Yusuf Koçoğlu dedi: Değerler gayet iyi. @YagizAktug'un dediği gibi 8'e bölerseniz indirme hızınızı bulursunuz. Mbit ile Mbps birbirinden farklı şeylerdir. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey sormak istiyorum. Geforce now kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? Yada fps kaybı? mutsuzfiberdolabı dedi: Hızınız normal. IP’niz gözüküyor. Evinize pizza gönderirler dikkat. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Koçoğlu dedi: Değerler gayet iyi. @YagizAktug'un dediği gibi 8'e bölerseniz indirme hızınızı bulursunuz. Mbit ile Mbps birbirinden farklı şeylerdir. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey sormak istiyorum. Geforce now kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? Yada fps kaybı? mutsuzfiberdolabı dedi: Hızınız normal. IP’niz gözüküyor. Evinize pizza gönderirler dikkat. Genişletmek için tıkla...
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #16 Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... IP Adresiniz gözüküyor sanırım, sorun çıkartabilir.
Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... IP Adresiniz gözüküyor sanırım, sorun çıkartabilir.
G GlowZone Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #17 Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... İnternet hızı değerleriniz olması gerektiği gibi. Bir oyun ya da program indirdiğinizde saniye başı mb olan down hızı 5mb/sn + olmasi lazım zaten.
Coco Pops dedi: Eki Görüntüle 1138007 Genişletmek için tıkla... İnternet hızı değerleriniz olması gerektiği gibi. Bir oyun ya da program indirdiğinizde saniye başı mb olan down hızı 5mb/sn + olmasi lazım zaten.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #18 Coco Pops dedi: Peki bir şey sormak istiyorum. GeForce NOW kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? ya da FPS kaybı? Genişletmek için tıkla... Hayır 12MB down 1 MB Upload'ı olan bir internet kullanıyorum ve herhangi bir şekilde telefondan wifimi açmazsam sorun olmuyordu.
Coco Pops dedi: Peki bir şey sormak istiyorum. GeForce NOW kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? ya da FPS kaybı? Genişletmek için tıkla... Hayır 12MB down 1 MB Upload'ı olan bir internet kullanıyorum ve herhangi bir şekilde telefondan wifimi açmazsam sorun olmuyordu.
Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #19 YagizAktug dedi: Hayır 12MB down 1 MB Upload'ı olan bir internet kullanıyorum ve herhangi bir şekilde telefondan wifimi açmazsam sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
YagizAktug dedi: Hayır 12MB down 1 MB Upload'ı olan bir internet kullanıyorum ve herhangi bir şekilde telefondan wifimi açmazsam sorun olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #20 Coco Pops dedi: Peki bir şey sormak istiyorum. GeForce NOW kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? ya da FPS kaybı? Genişletmek için tıkla... 1080p 60 FPS için 25Mbps yeterli. Siz 50Mbps ile kafa rahatlığı ile oynarsınız.
Coco Pops dedi: Peki bir şey sormak istiyorum. GeForce NOW kullanırsam oyunda herhangi bir pikselleşme olur mu? ya da FPS kaybı? Genişletmek için tıkla... 1080p 60 FPS için 25Mbps yeterli. Siz 50Mbps ile kafa rahatlığı ile oynarsınız.