50Mbps pakete 20Mbps upload alınıyor

Windows 7 kullanmak o sistemle çok saçma, 1080p 30 FPS verin, olmadı 720P 60 FPS deneyin.

Windows 7 kullanmak o sistemle çok saçma, 1080p 30 FPS verin, olmadı 720P 60 FPS deneyin.
Dediğim gibi 2 gündür tüm işletim sistemlerini deniyorum ama sonuç alamadık.480p 60fps yayın yapılıyor sadece dropsuz 720p 30fps girince droplar çok fena başlıyor.

Dediğim gibi 2 gündür tüm işletim sistemlerini deniyorum ama sonuç alamadık.480p 60fps yayın yapılıyor sadece dropsuz 720p 30fps girince droplar çok fena başlıyor.
@B 52 Stratofortress hocamın da dediği gibi sunucu kaynaklı bir problem olabilir. Hangi sunucu seçili, lütfen bir bakar mısınız ?

OBS Studio'dan ayarlar bölümüne gireceksiniz. Yayın bölümünde yazması lazım.
Dipnot: Ben otomatik de kullanıyormuşum.

MS normalde oyunlarda 25 30 arası 40 50 görmemişimdir yani ama genede teşekkürler

MS normalde oyunlarda 25 30 arası 40 50 görmemişimdir yani ama genede teşekkürler
Anladım, ben attığınız Speedtest.net sonuçlarında ki MS değerini söylemiştim lakin siz oyunda 40'ı bile geçmediğini söylemişsiniz, gerçekten ilginç bir durum. Umarım sorununuz çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…