50TL DisplayPort Kablo Önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Monitör olarak MSi MAG241C modelini kullanıyorum, 50TL fiyat bandında DisplayPort kablosu aramaktayım. İnternet üzerinde baktığımda genelde 4K 60Hz, 2160p gibi ibareler görüyorum. 2160p olan kablo 2160p çözünürlük için mi uygun oluyor? Farklar var mı yoksa hepsi 1080p 144Hz için uyumlu mu bu kabloların?

Monitör olarak MSi MAG241C modelini kullanıyorum, 50TL fiyat bandında DisplayPort kablosu aramaktayım. İnternet üzerinde baktığımda genelde 4K 60Hz, 2160p gibi ibareler görüyorum. 2160p olan kablo 2160p çözünürlük için mi uygun oluyor? Farklar var mı yoksa hepsi 1080p 144Hz için uyumlu mu bu kabloların?
En çok önerilen buydu, bunu aldım ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Digitus - DP Kablo

Ek olarak şöyle bir bilgilendirme yapayım. Monitörünüz hangi DP Versiyon ile uyumlu?

Örneğin benim monitörüm 1.2 ile uyumlu 1.1 alınırsa 4k da performans alamıyordum. Dikkat edin önemli bir durum bu

Ek olarak şöyle bir bilgilendirme yapayım. Monitörünüz hangi DP Versiyon ile uyumlu?

Örneğin benim monitörüm 1.2 ile uyumlu 1.1 alınırsa 4k da performans alamıyordum. Dikkat edin önemli bir durum bu
DP 1.2 ile uyumlu, @imnotagamer'ın önerdiği kablo da 1.2 standartındaymış onu alabilirim.
Yorum yapan herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı