Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #11 Marked One dedi: Hocam Netspeed kullanmıyorum. Yakın zamanda Türk Telekom'dan geçmeyi düşünüyorum. Şikayetçi olan kadar olmayanda var. Biraz riskli ama taahhüt olmaması büyük bir artı bence. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi biz mi alıyoruz yoksa onlar mı veriyor ?
Marked One dedi: Hocam Netspeed kullanmıyorum. Yakın zamanda Türk Telekom'dan geçmeyi düşünüyorum. Şikayetçi olan kadar olmayanda var. Biraz riskli ama taahhüt olmaması büyük bir artı bence. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi biz mi alıyoruz yoksa onlar mı veriyor ?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 18 Ağustos 2020 #12 Abi yapma dedi: Hocam modemi biz mi alıyoruz yoksa onlar mı veriyor ? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer böyle bir hizmetleri varsa kendileri veriyorlardır diye düşündüm. Müşteri hizmetlerini aramıştım ama sormadım.
Abi yapma dedi: Hocam modemi biz mi alıyoruz yoksa onlar mı veriyor ? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer böyle bir hizmetleri varsa kendileri veriyorlardır diye düşündüm. Müşteri hizmetlerini aramıştım ama sormadım.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #13 Hocam modemi bizim almamız gerekiyormuş. Hocam Vodafone buldum modemi kendileri veriyor galiba. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye Vodafone'un sunmuş olduğu tarifeleri, kampanyaları, cihazları, servisleri ve hizmetleri sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Birlikte Mümkün www.vodafone.com.tr Son düzenleme: 18 Ağustos 2020
Hocam modemi bizim almamız gerekiyormuş. Hocam Vodafone buldum modemi kendileri veriyor galiba. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye Vodafone'un sunmuş olduğu tarifeleri, kampanyaları, cihazları, servisleri ve hizmetleri sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Birlikte Mümkün www.vodafone.com.tr