50TL oyun önerisi

fenerbahceli49

Hectopat
Daha fazla  
50TL oyun arıyorum 1 tane olabilir birkaç tane olabilir. Herhangi bir platform olur mesela Steam Epic etail Play Store falan hepsi olur oyun yeter ki bana gelsin.
Şu anda 22TL'ye Dying Light defentive Edition ve sabnautica 28TL almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa yazın.

50TL oyun arıyorum 1 tane olabilir birkaç tane olabilir. Herhangi bir platform olur mesela Steam Epic etail Play Store falan hepsi olur oyun yeter ki bana gelsin.
Şu anda 22TL'ye Dying Light defentive Edition ve sabnautica 28TL almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa yazın.
Dying Light'ı öneririm. Kendimde aldım şahsen bu fiyata gayet iyi. Sizin için bir kaç oyun arıyorum hemen.

Vampire Survival var 40 TL şu an herkez övüyor ben de almayı düşünüyorum.

Sabnautica zam geldiydi herald.
Bu konuya göre yazmış bence. Hatta siteye yeni kayıt olursa 18 TL'ye de alabilir. 10 TL indirim veriyor site ilk kayıt işlemine.

Almayı planladığınız oyunlar gayet güzel oyunlar. Alınır türlerini de seviyorsanız. Alternatif öneriler:

(Steam'de 300TL oldu.)

(Steam'de 190TL.)

(Bu da aynı şekilde Steam'de 240TL oldu. Paketin içinde oyun ve DLC'ler var.)

Bu konuya göre yazmış bence.
İyimiş.Alınır bu fiyattan.

The Forest:32TL

Stardew Valley:24TL

Devour:10,50TL

60 Seconds:16TL

Hitman Absolution:35TL

Part Panic:26TL

Goat Simulator:18,50TL

Outlast:32TL

Outlast 2:50TL

Assetto Corsa:32TL

Papers, Please:18TL

Steamde bunları alabilirsiniz. Kendinizde göz atabilirsiniz. Birde Dying Light zamlandı.

Satisfactory
Stardew Valley
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux
Raft
Chivalry 2
Terraria
Batman: Arkham City ve Asylum
Payday 2
Witcher 3
Project Zomboid
Aklıma gelen bunlar.

Sabnautica zam geldiydi herald.
Play Store da 28tl

The Forest: 32TL.

Stardew Valley: 24TL.

Devour: 10, 50TL.

60 seconds: 16TL.

Hitman Absolution: 35TL.

Part panic: 26TL.

Goat Simulator: 18, 50TL.

Outlast: 32TL.

Outlast 2:50TL

Assetto Corsa: 32TL.

Papers, Please: 18TL.

Steam'de bunları alabilirsiniz. Kendinizde göz atabilirsiniz. Bir de Dying Light zamlandı.

Dying light Epic'te 23.80 Defentive Edition.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı