50TL Sabit disk kutusu

alperengalip

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an kullandığım bilgisayarda 500GB WD sabit disk vardı, SanDisk SSD ile değiştirdim. Cihazın CD Player SATA portu çalışmadığı için harici kutu aldım. Sözde USB 3.0 High Speed, TV'ye, TV box a taktığımda "High Speed USB device" diye isimlendiriliyor ancak hem USB3.0 portunda hem USB2.0 portunda en fazla 32mb/s gördüm. Sabit diski SATA il bilgisayara bağladığımda ise 180mb/s üzeri hız alıyorum. Kutunun hızını arttırma gibi bir şansım var mı? Ya da önerebileceğiniz en fazla 50TL sabit disk kutusu var mı?
(Sabit disk 2.5")

O fiyata var mı bilmiyorum. Bu ürünün fiyatı, sizin istediğinizin üstünde. Ama ben aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanıyorum ve gayet mutluyum.

Daha önce çok model aldım. Çalışmayan ya da canımı sıkan çok oldu ama bu modelden 2-3 tane aldım ve işimi görüyor.

Benim satın aldığım bu modelden satın aldığım satıcı 300MB/s yazmıştı. Siz bu disk kutusuyla kaç MB okuma yazma aldınız yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…