50TL ve altı gamepad önerisi

388877

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. FIFA 16 ya da 14 oynayacağım PC ona yetiyor onunla alakası yok zaten konunun. Bu oyunları oynayabilecek çok ucuz gamepad arıyorum. Zaten 50-60 TL bütçe var. Daha uygun fiyatlı olan varsa o da olur. Kablosuz yoktur zaten bu fiyata. Neyse bu kadar işte basit. FIFA 16 ya da 14 oynayacak 50-60TL(ve altı) gamepad.
Not: İşletim sistemini yarın yazacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. FIFA 16 ya da 14 oynayacağım PC ona yetiyor onunla alakası yok zaten konunun. Bu oyunları oynayabilecek çok ucuz gamepad arıyorum. Zaten 50-60 TL bütçe var. Daha uygun fiyatlı olan varsa o da olur. Kablosuz yoktur zaten bu fiyata. Neyse bu kadar işte basit. FIFA 16 ya da 14 oynayacak 50-60TL(ve altı) gamepad.
Not: İşletim sistemini yarın yazacağım.
Bendeki hadron cidden kötü bütçeni arttır derim 50 60 tl cidden bozuluyor.

Aynısı 20TL'ye Bimeks indirim sepetinden almıştım ve hala cayır cayır, öneririm.
Aga Snopy marka yazıyor fakat üstünde Rampage logosu var.

Yalnız konu sahibi mouse pad istemiyor, gamepad istiyor ve attığınız mouse pad soyuluyor.

İkisi aynı firma zaten. Addison da onların.

Vallahi bendeki soyulmadı tertemiz, yanlış yere yazdım kusura bakmayın, Hadron addison falan da almayın hepsi berbat üzülürsünüz çok acele değilse bütçenizi biriktirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı