51.000 TL'ye 4070 Super sistem alınır mı?

Attığım kasa ve işlemci yerine bunlar olsun 4000TL fiyat düşüyor.

Yükseltme ile 45 civarına çıkıyor yine daha mantıklı farkındasın değil mi?
45 civarına çıkıyor dediğin yükseltmede adamın 16GB rami var SSD'si dandik model bi kingston.

Hayır 32 GB RAM'lı versiyonu ile 45K'ya çıkıyor ve KC3000'e dandik diyen forumdaki tek insan sensin gidip modeli araştırıp gel.

O zamanda topladığınız kasa 47K'ya geliyor ve gene daha pahalı ve alınmaz.

Hayır 32 GB RAM'lı versiyonu ile 45K'ya çıkıyor ve KC3000'e dandik diyen forumdaki tek insan sensin gidip modeli araştırıp gel.

Dostum önerdiğinm şekilde adama 32GB'den 16'ya düşüyor rami farkındasın dimi ? Düzgün bir yükseltmede benim seçtiğim ram'i ve KC3000'i eklesen sana fiyatı kaça çıkıyor sistemin göstericem.

Kardeşim dalga mı geçiyorsun.

Sistemin fiyatı dediğim yükseltmelerle ve 32 GB RAM ile 42.5k

Bu nasıl bir sistem anlamadım adamlar ciddi ciddi 6000MHz CL30'RAM'i CL36'dan ucuza koymuş şaka gibi. Yalan yok bu sefer ben zort oldum. Orayı görmedim.

Hocam dediğim gibi yeni bir hazır sistem ve fiyatı güzel.

Monitör dahil mi 51k?

Arada 6.5k fiyat farkı var bu kasa bu zamanda alınmaz.

@aliyaser141404 Bu sistemi al. Soğutucuyu peerless assassin olarak seç. Arkadaşın bahsettiği yükseltmeleri yap. Anakartı B650M-K yap. Monitör olarak da bunu al: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63.7

Toplam: 51.000 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…