51 bin TL'ye kadar laptop önerisi

asilaslan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Yakın zamanda Gaming notebook almam lazım fakat 17,3 tercihimdir. Normalde 27 inç 2K 144Hz 1ms LG'nin monitörü var fakat her zaman monitöre bağlamakla uğraşmak istemediğim için büyük ekran tercihimdir. 51 bin fiyat bandına kadar çıktım asıl amacım beni 5-6 yıl götürecek sorun çıkarmayacak güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacak bir Gaming notebook olmalı. Günlerdir araştırıyorum ama sonuca varamadım. Kullanıcı yorumları çok çelişkili kimi memnun kimi hiç önermiyor ve neye göre uygun neye göre uygun değil onu anlayamadım ondan dolayı tavsiye almak için geldim. Önceden Monster kullanmış biri olarak Abra A5'im vardı ve memnundum fakat şu an 50 bin liralara kadar çıktığı için fiyatlar ince eleyip sık dokumam lazım. Zira alacağım notebook en az 5-6 yıl beni götürmeli. Şu an arasında kaldığım notebookları atıyorum. Hangisini seçmem gerektiğini karar veremedim.

Kalite istiyorsanız.

4070 ekran kartlı. Paneli 100 sRGB.

Paneli 62.5 sRGB ama performansı yukarıdaki Victus'a göre daha iyi.

Kalite istiyorsanız.

4070 ekran kartlı. Paneli 100 sRGB.

Paneli 62.5 sRGB ama performansı yukarıdaki Victus'a göre daha iyi.

Hocam paneli geçtim HP'nin Victus serisi arkadaşta var fakat bana çok küçük ve sade geliyor. 4050'li sistem vardı Warzone da 120 FPS yazdığı halde kaplamalar gidip gidip geliyordu oyunda ve en önemlisi servis memnuniyeti pek yok. Arayınca hemen çözüm bulabilecek miyiz meçhul. Ben açıkçası Monster Tulpar T7 v20.6.2. taraftarıyım fakat kullanıcı yorumu alamadım. Ondan dolayı kararsızım. Şu an HP'nin en cezbeden yanı 50 bin bandında 4070 oluşu fakat 16.1 daha ufak ve HP'den de Monster kadar şikayet eden olmuş forumlarda. Halen kararsızım anlayacağın. 2 tarafta da şikayetler var.

Hocam paneli geçtim HP'nin Victus serisi arkadaşta var fakat bana çok küçük ve sade geliyor. 4050'li sistem vardı Warzone da 120 FPS yazdığı halde kaplamalar gidip gidip geliyordu oyunda ve en önemlisi servis memnuniyeti pek yok. Arayınca hemen çözüm bulabilecek miyiz meçhul. Ben açıkçası Monster Tulpar T7 v20.6.2. taraftarıyım fakat kullanıcı yorumu alamadım. Ondan dolayı kararsızım. Şu an HP'nin en cezbeden yanı 50 bin bandında 4070 oluşu fakat 16.1 daha ufak ve HP'den de Monster kadar şikayet eden olmuş forumlarda. Halen kararsızım anlayacağın. 2 tarafta da şikayetler var.

Monster taraftarı olup HP istememeniz çok ilginç Monster HP'nin yanına bile yaklaşamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı