51 net TYT iyi mi?

Sıkıntı yok 10. sınıfa göre iyi üniversite istiyorsan 11. sınıfın ortalarına kadar TYT'yi 80-90 yap ondan sonra AYT'ye başla.

Kendini 12. sınıfta hiç sıkıştırma.

Evet AYT'ye 11 de direk başlamak istiyorum şu an doğru sayım biraz düşük gibi sence nasıl?

AYT'ye başlamadan kararlaştır hakim olacaksan EA ya geç ama başka bir şeyse sayısaldan git matematiği yapabiliyorsan.

Yani gerçekten matematiği seviyorum soru çözmeyi de seviyorum ama bu denemede 10 doğru gelince bilmiyorum yani.

Yani gerçekten matematiği seviyorum soru çözmeyi de seviyorum ama bu denemede 10 doğru gelince bilmiyorum yani.

Kafaya takma sen önüne bak motivasyonunu bozma eksik konuları tespit et 11. sınıfa kadar 90 net olur netin bir ara hiç artmayabilir kafaya takma TYT böyle nankör bir anda artar

Şu anda sadece matematik çalış arada edebiyattan dil bilgisine bakar paragraf çözersin fazlasına gerek yok. 11'im ben 50 net yapıyorum mat 3 fen de çok düşük maalesef 10'da çalışmaya başlasaydım en azından şauan 10-15 seviyesinde olsaydı 70 netleri görecektim fenle birlikte.

Daha başlamadım sayılır parmağım kırıldı ardından deneme oldum şimdi başlayacağım biraz biraz bu tatili tamamen ona bırakacağım.

Geç olmadan başla arkadaşın dediği gibi hiç sallama boş bırak 1 net 1 nettir

Matematik bunda benim 6 geldi fen biraz kötü geldi 2.5 oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…