510 TL klavye önerisi

sch0llay3n

Centipat
Daha fazla  
750TL'lik bir bütçem var bu bütçe ile klavye ve mouse alacağım fareye karar verdim Razer DeathAdder essential alacağım 240TL 510TL'm kalıyor bu fiyata klavye önerebilir misiniz 2 adet klavye buldum.
1: Razer Cynosa Lite Chroma.
2: Gamenote KB857l.
Linklerini de aşağı koyayım.

Bu 2 klavyeyi buldum ilk önce hangisini tavsiye ediyorsanız belirtip kendi önerdiğiniz klavye varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eliniz çok büyük değilse de o fareye yerine bunu tavsiye ederim.

Eliniz çok büyük değilse de o fareye yerine bunu tavsiye ederim.

V2 mini için büyük bir ele sahibim maalesef ilk baş bende düşünmüştüm ama olmaz.

Blue Switch çok ses yapabilir benim Blue keşke red alsaydım diyorum şu an.
razer cynosa lite chroma nasıl sence

Sizin yerinizde olsam NIGHTSILVER Astra Red Kırmızı Switch ve Roccat Burst ekipmanlarını tercih ederdim. Eğer çok ışık RGB takıntınız yoksa ikisi de güzel ürünler bence. (ben bu klavyeyi alacağım yakın zamanda + Roccat kain 100 aimo kullanıyorum Roccat Mouse'ları bir başka cidden.)

Klavye pek hoşuma gitmedi mouse için kararlıyım ama teşekkürler tekrar düşüneceğim mouse için.

Valorant CS:GO LoL Minecraft GTA 5 ve hikayeli oyunlar oynuyorum ama çoğunlukla FPS oyunlarını tercih ediyorum mini fareler elime küçük kalır.

Ya aslında pek mouse önerisine gerek yok çok sağ olun ama Razer DeathAdder esential düşünüyorum yüksek ihtimal alacağım daha çok klavye önerir misiniz?

Valorant CS:GO LoL Minecraft GTA 5 ve hikayeli oyunlar oynuyorum ama çoğunlukla FPS oyunlarını tercih ediyorum mini fareler elime küçük kalır.
Eğer Drag Click , ButterFly Vs. Yapacaksan (Minecraft Oynayacaksan) Bloody Veya Roccat Mouse'lar (Hepsi Değil Örn: Kone Pure Se) Çok İyidir Ve Diğer Oyunlarda da Çok İyi İşler Çıkartırlar.

Eğer drag Click, butterfly Vs. yapacaksan (Minecraft oynayacaksan) Bloody veya Roccat Mouse'lar (hepsi değil örneğin: Kone Pure SE) çok iyidir ve diğer oyunlarda da çok iyi işler çıkartırlar.

Razer'ın da iş çıkaracağını düşünüyorum daha önce kullanmıştım birden fazla klavye önerisi yapabilir misin tek tek araştırıp alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı